Megunhatatlan trend: üzenj a világnak a pólóddal!

Ujvári Viki

Sokan még mindig személyes hirdetőtáblának használják pólóikat, és bár a trend döcögősen indult be, még mindig köztünk van. Éppen ezért lássuk, miért is jó ez nekünk?!

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nincs olyan ember kerek e világon, aki az interneten bóklászva ne botlana egy olyan pólóba, aminek feliratával ne tudna azonosulni teljesen. A maradék 1% pedig jobb híján elkészíti egyedi, DIY változatát, és abban vonulva üzen a világnak.

Természetesen minél kreatívabb a pólóra nyomott iromány, annál jobb! Sokan nem állnak meg az "Utálom a hétfőt" kijelentésnél, hanem bátrabban választanak az idézetek közül és merészebb mondatokat öltenek magukra.

Olvasd el ezt is!
Van egy újabb stílustippünk: kösd fel a pólódat!

Mondhatni mindegy, hogy mi mellett döntesz, ez az a trend ahol nincsenek szabályok. Válassz olyan darabot ami igazán te vagy, hiszen valahol az általunk viselt ruha is remekül jellemezhet minket, a feliratokról nem is beszélve.

Street style fotók nélkül nem is lehet teljes egy divatanyag, szóval most itt van pár kreatív "instant beszólás/bölcselet" a világnak, na persze pólók formájában!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Megunhatatlan trend: üzenj a világnak a pólóddal!

Neked mi van a pólódra írva?

Olvasd el ezt is!
Egyszerű és nagyszerű megoldás: farmer, fehér pólóval!