Ezen aggódik a legtöbb férfi szex közben

Europress
Joy.hu

Mi, nők hajlamosak vagyunk még az ágyban is túlagyalni a dolgokat. Egy tanulmány szerint viszont a férfiak is aggodalmaskodnak szex közben. Nem is keveset!

Olvasd el ezt is!
Szingliség és genetika: mi az összefüggés?

Egy brit weboldal kérdezett meg 2000 embert arról, értékeljék 1-től 10-ig a legnagyobb félelmüket, ami szeretkezés közben eszükbe jut. Ezek alapján pedig megszületett a toplista, amiből kiderül, mitől tartanak a férfiak.

Az első helyen a nemi betegségektől való félelem szerepel. Ezt követi a rettegés, hogy a partnerük nem jut el a csúcsra, harmadik helyen pedig az idegtépő gumiszakadás áll. A pasik félnek még a korai magömléstől, de attól is, hogy nem elég jó a testük. Érdekes, hogy az utolsó helyekre pedig olyan dolgok kerültek, amik az önértékelésükkel vannak összefüggésben: attól is tartanak, hogy nem jók az ágyban, nem tudnak megfelelően teljesíteni, túl kicsi a hancúrlécük, tapasztalatlannak tartja őket a partnerük és kínos pillanatok következnek szex után.

Látod, nem csak a nők idegeskednek a teljesítményük miatt...

Ha észreveszed, hogy ideges a párod az ágyban, nyugtasd meg, beszélj vele, és persze ne felejtsd el hangosan a tudtára adni, ha tetszik neked, amit csinál. Így nagyobb lesz az önbizalma és az is biztos, hogy jobb szexben lesz részetek.

Olvasd el ezt is!
Egy vőlegény igaz története: "A lánybúcsúján csalt meg a menyasszonyom egy táncosfiúval!"