Máris? Nagy lépés Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolatában!

Reni

Minden szerelmespár kapcsolatában komoly fordulópontot jelent a szülőkkel történő első találkozás.

Olvasd el ezt is!
Nem hiszed el, ki Taylor Swift új pasija!

Taylor Swift és Tom Hiddleston csupán két hete alkot egy párt, de úgy tűnik, már most elejét vették a bizonytalanságnak és túlestek a "nehezén". A képek tanúsága szerint méghozzá nem is sikerült rosszul a bemutatkozás!
A Shake it off és más dalok népszerű énekesnője –aki nem olyan rég szakított Calvin Harris-szel- pénteken magángépre ült újdonsült kedvesével, és egyenesen Angliáig repültek, hogy a színész bemutathassa Taylort az édesanyjának, aki láthatóan nagyon hamar megtalálta a közös hangot a lánnyal - írja a Daily Mail.

forrás: Daily Mail

Mindez egy nappal azután történt, hogy a popsztár bemutatta Nashville-ben élő szüleinek a Thor 35 éves sztárját. Nagy valószínűséggel a találkozáson felbuzdulva döntöttek úgy, hogy magángéppel átrepülnek a tengeren, ahol a bemutatás után luxusautót bérelve, testőrökkel körülvéve Tom megmutatta azokat a helyeket, ahol gyerekkorában sokszor fordult meg.
Ahogy a mondás is tartja, nézd meg az anyját, vedd el a lányát!

A BEMUTATÁSOK NAGYON JÓL SIKERÜLTEK, REMÉLJÜK EZ VOLT AZ EGYETLEN AKADÁLY A PÁR KAPCSOLATÁBAN, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKIK!