A Rák csillagjegy jellemzése - Igazi hangulatember, akinek mindene a törődés

VOUS/Cséfalvy Fanni
Németvölgyi-Nagy Renáta, VOUS.hu

A Rákról azt tartják, nagy álmodozó, romantikus, szentimentális, ugyanakkor meséi a képzeletében mégsem végződnek jól. Pesszimizmusa azonban sosem reménytelen. Szelíd hős, a páncélos lovag, akinek fegyvere a könnyek, a beleérző képessége, engedékenysége, az intuíció és a kifogyhatatlan inspirációk.

A szó, hogy valaminek „vége van”, vagy, hogy „változás” – a Bikához hasonlóan - szíven döfi. Egy Rák közismerten szuperérzékeny, hangulatember, akinek sok időre van szüksége, hogy megeméssze a történteket. A jegy szülöttei között találunk kiváló mesélőket, vendéglátósokat, történészeket, művészeket, zenészeket, híres embereket, pedagógusokat, kreatív- és segítő foglalkozású embereket.

5 dolog, amit a Rák jegyről gondolnak

Hangulatingadozó
A múltban él
Intuitív és kreatív
Óvatos és gyanakvó
Ragaszkodó


Ha kíváncsiak vagytok, mennyire igaz ez az öt dolog, ide kattintva megtudhatjátok!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Németvölgyi-Nagy Renáta, a VOUS.hu szerzője:

Asztrológusként, tanácsadóként dolgozom, illetve tanítok is. Az asztrológia pszichológiai megközelítése áll legközelebb hozzám, de kutatom az előző életeket, tanulmányozom a védikus asztrológiát is. Hosszú éveken át dolgoztam emberekkel, közel tíz évet vezető beosztásban ügyfélszolgálati területen. Ez idő alatt sok mindent megfigyeltem és értelmeztem, sok tapasztalatot szereztem a skatulyák mögötti világról. Saját blogom és Facebook-oldalam mára egyre több embernek segíthet eligazodni a világban az asztrológia segítségével.