Az idei nyár tuti szettje: vállvillantós felső midi szoknyával

Ujvári Viki

Néha az egyszerűség gyönyörködtet a legjobban, nincs ez máshogy az öltözködés esetében sem!

Végre itt a nyár, és ilyenkor szeretünk minél inkább a kényelem irányába hajlani, az utcai viseletek szempontjából. És - ha a lehetőségek adottak - akkor persze a lehető legkevesebb textilt magunkra aggatni.

Olvasd el ezt is!
Így viseld sikkesen a rakott midi szoknyát!

Egy régi, jól bevált párosítást szeretnénk most bemutatni neked! Ehhez napjaink trendjeit hívtuk segítségül, és azokból ragadtunk ki két darabot.

forrás: pinterest.com

Azt már talán te is észrevetted, hogy az elkövetkezendő hónapok a szabadon hagyott vállakról szólnak majd, és ezek a felsők szoknyával párosítva nagyon cuki összhatást adnak, ami persze azért szexi is lehet.

Alsórészek esetében egy midi darab lehet a legideálisabb opció, és hát pont szerencséd van, ugyanis ebből is bőven kijut ebben a szezonban.

Mutatjuk is a galériában, hogy mire gondolunk!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Az idei nyár tuti szettje: vállvillantós felső midi szoknyával

Itthon sajnos kevés üzlet kínál ilyen komplett összeállításokat, így a megoldás a te kezedben van. A "mi passzol-mihez" kérdéskör pedig ez esetben tényleg fontos, így próbálj meg színekben harmonizáló felső-, illetve alsó részeket összeválogatni.

Olvasd el ezt is!
Vállat villants!

Az egyszerű árnyalatokkal egész biztosan nem lesz baj, a minták viszont komoly kihívást jelenthetnek. Persze ha merész vagy, még itt is megpróbálhatod mixelni a különféle motívumokat, és a csíkost mondjuk virágossal is párosíthatod. Mi azt gondoljuk, lehet nem ez az a trend, ahol ezzel kísérletezni kéne. A "sok(k)" ugyanis itt könnyen elvehet abból a bájból, ami egy ilyen outfitből árad, a cél itt pedig pont nem a meghökkentés lenne.


Kipróbálod ezt az összeállítást?