Így viseld sikkesen a rakott midi szoknyát!

live-av.info
Ujvári Viki

Egész egyszerűen nem tudunk betelni ezzel a szoknya kérdéssel, a választéknak hála pedig mindig van valami új a nap alatt!

Teljesen érthető ha már unod a ceruzaszoknyát, és az aszimmetrikus kiadás se a te asztalod. Semmi gond, ugyanis midi részen is van miből válogatni, éppen ezért gondoltunk arra, hogy nézzünk kicsit jobban körül a rakott darabok háza táján. Az elmúlt években annyi vetélytársa akadt, hogy sajnos kevés figyelmet kapott, így most egy mini kampány formájában bemutatjuk neked ezt a darabot és a benne rejlő lehetőségeket.

forrás: pinterest.com

A formális megjelenéshez az egyik legjobb választás lehet egy ilyen térdig érő verzió, arról nem is beszélve, hogy magassarkú cipővel párosítva milyen elegáns megjelenést kölcsönöz. Természetesen mint minden darab, így ez a szoknya is magában hordozza azon sokszínű tulajdonságát, hogy szinte minden stílussal képes együttműködni, így kombinálhatod sportosabb darabokkal is, ha éppen olyan kedvedben vagy. De a vagányabb vonal is szóba jöhet, így a bakancs sincs kizárva!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Így viseld sikkesen a rakott midi szoknyát!

Mit gondolsz? Be fogsz szerezni egy ilyen szoknyát nyárra?

Olvasd el ezt is!
Legjobb barátunk az átmeneti időben: a midiszoknya