A magyar zászlón túl - Drukkoljatok a legmenőbb szurkolói sminkben!

Pádár Detti, Vous.hu

Mi, nők a legtöbben nem igazán értünk a focihoz, nem is igazán köti le az érdeklődésünket. De ha már egy kis divattal vagy szépségápolással kerül kapcsolatba, jobban felcsigáz minket, ugye? Arra gondoltunk, mutatunk egy szurkolós sminket, amivel biztathatjuk a magyar csapatot!

Az arcra festett hatalmas zászlók helyett ezúttal mást szerettünk volna: nőiesebbet, kifinomultabbat, stílusosat, ami minket leginkább jellemez. Mivel szeretünk szépek lenni, így készítettünk egy középerős sminket natúr színekkel, majd az ajakfestéssel játszottunk. Így lett piros-fehér-zöld a rúzsunk!


HA KÍVÁNCSIAK VAGYTOK, HOGYAN KÉSZÜLT A SMINK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, IDE KATTINTVA MEGTUDHATJÁTOK.


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Pádár Detti, a VOUS.hu szerzője:

Profi sminkes vagyok, több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Feladatomnak és hivatásomnak érzem, hogy szebbé tegyem a női nemet, hogy megmutassam, hogyan lehet néhány mozdulattal előhozni a legszebb énjüket. Hiszem, hogy a jó smink növeli az önbizalmunkat. A sminkelés mellett a főzés a másik szenvedély az életemben. Aki enni szeret, élni is szeret... adjunk magunknak és szeretteinknek ízélményeket! Követhettek a Facebookon és az Instagramon is.