Napi horoszkóp június 21.: a siker a részletekben rejlik

Europress
Reni

Nézd meg, mit üzennek mára a csillagok!

Napi horoszkóp 2016.június 21.

KOS (március 21-április 20)

Összetűzésbe kerülsz valakivel, mert igazságtalannak tartasz egy bizonyos szituációt. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelked nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, mert sokkal hatékonyabb leszel és hamarabb meg tudod értetni a lényeget.

BIKA (április 21-május 21)

Pozitív visszajelzéseket kapsz valamivel kapcsolatosan, ami nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Nagyon bizakodó vagy, mert most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó, áldozatos munka végre zamatos gyümölcsöt termett. Légy azonban óvatos, nehogy fejedbe szálljon a dicsőség, mert nagyot eshetsz, ha nem nézel a lábad elé.

IKREK (május 22-június 21)

Ne kapaszkodj két kézzel olyan dologba, amelyből nem tudsz tovább táplálkozni, mi több negatív hatással van rád. Ebben az esetben ne félj elengedni és tovább lépni, mert miközben egyhelyben, egy darab száraz kórót szorongatva, csukott szemmel toporogsz, nem fogod meglátni az új lehetőségeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikereket érj el az életben. Nyisd ki a szemed, lépj ki a pocsolyából és indulj el, mert az időd véges!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon kényelmetlen szituációba keveredsz, ahol ha akarod, ha nem, a helyzet kikényszeríti belőled azt, hogy megmondd az őszinte véleményed valakinek, akit semmi esetre sem akartál volna megbántani. Ha belegondolsz azonban, sokkal jobb, rövidebb és egyenesebb így az út, mintha a kerülőúton mennél, ami jóval bonyolultabb és kacskaringósabb. Lehet, hogy most magadra haragítasz valakit, de hidd el, idővel az illető rá fog jönni, mindent az ő érdekében mondtál.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan vagy az érzelmeidben, nem tudod, mit és hogyan cselekedj annak érdekében, hogy a legkevésbé sérülj a helyzetben. Igyekezz mindent úgy alakítani, hogy ne érjen negatív véget a történet, ülj le, beszéld meg a társaddal mindazon, téged zavaró tényezőket, amelyek egy kis megértéssel, logikával együttműködéssel áthidalhatóak lennének, ahelyett hogy olyan döntést hoznál meggondolatlanul, amelyet később nagyon megbánhatsz.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Azt hitted, elegendő időd van még valamire, jól be is osztottad, hogy mikor, mit kell csinálnod ahhoz, hogy időben végezz. Most azonban váratlanul mégis úgy hozza a helyzet, hogy a korábbi határidőt közelebbre hozták, neked pedig ide-oda kell szaladgálnod, hogy mindent be tudj fejezni, ráadásul hibátlanul és ne tűnjön úgy, hogy összecsaptad az egészet. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy kis rohanás.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Két kézzel tolnád előre az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen, fizikailag tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon lassan fog haladni minden folyamat. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, Te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma elég szenzitív hangulatodban talál meg valaki, aki ugyan nem akar megbántani, Te mégis túlreagálod a dolgokat és vulkánként törnek fel belőled az érzelmek. Próbáld egy kicsit máshogy látni a helyzetet, nem a világ fordult ellened, csak épp nem vagy top formában, ami az aktuális lelkiállapotod illeti. Ha jobbnak látod, inkább bújj el egy egy rövid időre a világ elől, amíg a lelked legmélyén is helyre áll a rend, pont azért, hogy ne ütközz bele olyan helyzetekbe, ahol akaratodon kívül megbánthatsz embereket és ahol Te is túllihegsz bizonyos helyzeteket.

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy az a szókimondó típus, nem szereted, ha különösebb ok nélkül, hirtelen a társaság közepén találod magad. Nem is vagy túlzottan exhibicionista, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy szót kell emelned, ki kell mondanod hangosan a véleményed, noha magadban két kézzel tiltakozol ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha igen, meg kell erőltetned magad és pódiumra kell lépned a saját érdekedben. Ne félj hallatni a hangod! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

BAK (december 22-január 20)

Aprólékosan kidolgozod a tervet az előtted álló feladathoz, a legkisebb esélyt hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell egy falatot olyan sokáig rágnod, Te pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, le kell rajzolnod, hogy is fog felállni a támadás, különben hogy is lehetne góllal befejezni azt?! Ne törődj vele, mit mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Körvonalazódni látszik a fejedben az, hogy mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy a végén jó eredménnyel zárd az általad megkezdett folyamatot. Van ugyan még benned néhány hézag, de ezekre csak akkor találod meg a válaszokat, ha elindulsz az úton. Vedd fel tehát a túrabakancsot, és rugaszkodj neki a feladatnak, mert a siker ott lakozik a részletekben, csak fel kell tárnod azokat. Ne görcsölj rajta különösebben, hisz a folyó folyik majd a saját medrében, anélkül, hogy befolyásolnád, vagy megadnád neki a folyási irányt.

HALAK (február 20-március 20)

Lemerülni látszik az akkumulátorod, fogytán van az energiaraktárad. Épp ezért még azelőtt érdemes feltölteni, mielőtt a végkimerüléstől összerogynál. A környezeted is meg fogja érteni, hogy pihenésre van szükséged, addig pedig ne vállalj új feladatot, amíg nem érzed top formában, 100%-os feltöltöttséggel magad. Úgy intézd a dolgaid, hogy mindenképp jusson időd és lehetőséged arra, hogy olyat csinálj, ami jó neked, ami kikapcsol, legyen az aktív, vagy passzív pihenés. Amennyiben neked megfelelő és az épülésedre szolgál, irány a szabadság!