Váratlan: abbahagyja a rádiózást a közkedvelt műsorvezető!

Reni

A Music FM jól ismert és rendkívül népszerű rádiós műsorvezetője komoly elhatározásra jutott...

Cooky egy időre biztosan felhagy a rádiózással és más vizekre evez, így köszönt el tegnap, Önindító című műsorának végén a rádióhallgatóktól:

„Olyan döntést kell meghoznom, ami nekem is fájni fog.”

- mondta titokzatosan a reggeli műsor hallgatóinak.

Cooky a Nagy Duett zsűritagjaként először próbálhatta ki magát kereskedelmi televíziós műsor meghatározó szereplőjeként és úgy tűnik, nagyon bevált, mind neki, mind pedig a TV2 vezetésének. Hónapokra szóló munkát ajánlottak ugyanis neki, ahogy azt a Music FM Facebook oldalán olvashatjuk. Az ismert lemezlovas röviddel a szórakoztató showműsor befejeztével ajánlatot kapott, melyet nagy falatként örömmel el is vállalt, erről azonban egyelőre részleteket nem lehet tudni.
Ahogy azonban azt a rádió vezérigazgatója, Kiss Anikó elmondta, noha Cooky úgy mondott fel, hogy befejezte magyarországi rádiós pályafutását, a csatorna mégis felajánlotta, amennyiben ősszel úgy dönt, visszaülne a stúdióba, tárt karokkal várják vissza, hisz 12 év rádiózás, illetve a több éves, Music FM-nél eltöltött munka után mindenképp lojalitást gyakorolnak felé. A 46 éves rádiósnak azonban egészen más tervei vannak őszre, régi nagy szerelme, a repülés felé venné az irányt, hisz a pilótaként végzett Cooky egy korábbi interjúban elmondta, egy ideje vívódik a rádió és a civil élet között, jelenlegi álláspontja szerint a közszereplés helyett, rádiós karrierje után majd a fellegek felett, a pilótafülkében kívánna kiteljesedni.

Sok sikert kívánunk neki földön, a televízióban és pilótafülkében, a levegőben egyaránt!