Eddie Redmayne betört a divatiparba is: ő a Prada új arca!

Ujvári Viki

Eddie Redmayne a feltörekvő generáció egyik nagy reménysége, és úgy tűnik nem csak a filmes szakma fedezte fel őt magának....

A kampányokkal való kapcsolata nem mondható új keletűnek, hiszen már 2008-ban is Burberry-ben pózolt. Aztán a nagyobb díjesők előtt nem sokkal, de már Az egy hét Marilynnel után, a divatszakma brit gyöngyszeme ismét felfedezte magának az akkor már sokkal nagyobb hírnévvel bíró honfitársát. Ebből született meg a Burberry 2012-es tavaszi/nyári kampánya, ahol a színész modell-partnere nem más mint Cara Delevingne volt.

2016 pedig úgy tűnik a Prada éve lesz, ugyanis most oda igazolt át és úgy tűnik élvezi ezt a szerepet is, amit az idei őszi/téli darabok adnak.
Akarva-akaratlanul is egy bohóc szerepébe csöppent bele az olasz divatház bizarr, és cseppet sem megszokott kreációnak hála. Elég csak szemügyre venni azokat a cipőket: na, nem mintha a bővebb kabátok sokat segítenének a cirkuszi helyzeten...

Craig McDean képei ettől függetlenül persze nagyon jól sikerültek, és hűen tükrözik azt az arculatot, és életérzést ami minden egyes Prada kampányból árad. Eddie pedig - bár már 34 éves - nagyon cuki abban a színes pulcsiban, hátizsákkal a hátán.

A teljes kampányért katt a galériára!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Eddie Redmayne betört a divatiparba is: ő a Prada új arca!

Eddie egyébként nagyon jól választ, ha filmekről van szó, amihez persze remek játéka is nélkülözhetetlen. Ennek köszönhetően pedig: 2014-ben egy Golden Globe-, egy BAFTA-, és egy Oscar-díjat is gyorsan bezsebelt A mindenség elméletében nyújtott alakításáért. 2015-ben A dán lány című filmje kapcsán figyeltek fel rá a kritikusok, és bár a nívósabb jelöléseket nem sikerült díjra váltania, mégis olyan emlékezeteset alkotott, hogy egész biztosan senki se felejti majd el!

Végezetül pedig itt egy kép abból a bizonyos 2008-as kampányból, amikor még Mr. Redmayne a Burberry modellek életét élte!

Nem is tudjuk....nekünk a Burberry életérzés jobban tetszett! És neked?