Zseniálisan koppintja Taylor Swift ruháit ez a tini

Kata

Tökéletes másolatokat készít az énekesnő outfitjeről.

Nem titok, hogy rengeteg olyan Taylor Swift rajongó létezik a világon, akik az énekesnő stílusát is másolják - ki jobban, ki kevésbé tökéletesen. De van egy tinilány, aki úgy koppintja az énekesnő legmenőbb fellépőruháit, hogy attól leesik az ember álla.

A 18 éves holland Lotte Lutjesnek az a hobbija, hogy fáradságos munkával elkészíti kedvence ikonikus outfitjeit. A végeredmény lenyűgöző, a kidolgozás pedig elképesztően aprólékos. A lány blogot is vezet Taylor Treasures néven, ahová inspirációkat tölt fel, illetve festményeket, vagy a munka egyes mozzanatait.

Nem kellett hozzá sok, hogy a Seventeen magazin felfedezze és interjút is készítsen vele, így már a fél világ ismeri Lottét, akinek hirtelen rengeteg követője lett Instagramon. Ha tetszik, amit csinál, érdemes figyelni rá! A lánynak egyébként egy olyan krónikus betegsége van, amitől nem tud sokáig állva maradni és hosszú sétákra sem képes, ám a szabás-varrás új távlatokat nyitott az életében. Élvezi, hogy sikerélménye van és kreatív lehet és ezt szerinte Taylornak köszönheti.

Te rajongtál már valakiért annyira, hogy a ruháit is lemásold?