A legmenőbb kutyastrand Olaszországban

B. Krisztina

Az egész kutyás társadalom óriási örömmel fogadta nemrég, hogy kutyás strand nyílt a Balatonon. Végre, apró léptekkel talán ebben a kérdésben is utolérjük valamikor Európát. Ezt a kutyastrand-paradicsomot elnézve Riminiben, úgy látom van még mit tenni. Addig pedig csak ámuljunk és bámuljunk.

Szerencsére ez a csodahely nincs teljesen elérhetetlen távolságban, Olaszország - Rimini kedvelt célpontja a magyar közönségnek is. A Rimini Dog No Problem - Bagno 81 megálmodói és üzemeltetői természetesen maguk is kutyabolondok. 10 éve fogant meg az ötlet, de csak 2014-ben tudták megnyitni a strandot a mai formájában.

Ez a strand nem úgy készült, hogy na jó, bejöhetnek a kutyák is, kijelölünk nekik egy kis partszakaszt, kapnak egy elkerített helyet, néhány kakizacsit és kész, örüljenek. Itt minden a kutyák kényelmét szolgálja. Elkerített boxokban pihenhet gazdi és kutya, napágyakkal, napernyővel és természetesen külön kutya napággyal. Játszótér és agility pálya van kialakítva a kutyáknak, folyamatos programok és tréningek várják a vendégeket. Van egy fontos szabály: kutya nélkül belépni tilos!

Nézd meg az összes fotót a galériában, megéri!

A strand honlapján videót is találsz és foglalni is tudsz :)

A legjobb kutyás vízi játékokat pedig ITT találod.

Fotók: Rimini Dog No Problem Flickr

Nézd meg a galériánkat - 17 kép
A legmenőbb kutyastrand Olaszországban