Milyen egy szépségkirálynő teste a terhesség után? Dobó Ági őszinte vallomása

Facebook/Dobo Agi
Joy Magazin

Dobó Ági ezt a kényes témát szerette volna kifejteni a blogján, hiszen modellként ő sokszor megkapta, hogy neki fontosabb a külső, hogy ő "szerencsés alkat"...Nos íme az igazság a "terhestestről" és arról, hogy ő hogyan kezelte ezeket a változásokat!

Ági az IgazAnya nevű blogjában írta le a véleményét a témáról, amiről csak kevés szó esik: igenis fontos lehet egy nőnek az is, hogy hogyan befolyásolja, alakítja a testét a terhesség, még akkor is, ha a gyerek jólléte az első ebben a fontossági sorrendben!

(...) Gyakran a válaszok sem kíméltek, mint például a “te más vagy, olyan szülő, akinek fontosabb, hogy szép legyen, szép maradjon, mint általában egy Anyukának”… Tehát! Nem lehet valaki, ez esetben én, 100 % Anya, JÓ Anya, szerető és gondoskodó szülő, amiért esetlegesen szeretném az anyai testembe szorult NŐT is megőrizni, amíg csak lehet?!

- doboagi.hu
forrás: Debreczeni Zita Photography

Ági a legújabb bejegyzésében részletesebben is kifejti a véleményét a témáról, de persze azt is hozzátette: az írásának egyetlen sora sem arról szólt, hogy a várandósság alatt vagy után a külsőnk kell, hogy a legfontosabb legyen, és hogy hogyan nyerjük vissza az alakunkat… A legfontosabb a gyermek, az ő boldogsága és egészsége, ami viszont szoros összefüggésben áll az édesanyai kiegyensúlyozottsággal, harmóniával…

Te mit gondolsz a témáról?


Írd meg nekünk!

Olvasd el ezt is!
Szülés után mennyi idő múlva jössz helyre odalent?