Ez az év legstílusosabb esküvője? Mihalik Enikő képei lenyűgözőek

Kata

Mihalik Enikő is a vendégek között volt Giovanna Battaglia menyegzőjén, Caprin, csodás képekkel számolt be a menyegzőről.

Ugyan még csak most vágtunk bele igazán az esküvői szezonba, elképzelhető, hogy az év legstílusosabb esküvője már le is zajlott, mégpedig a lenyűgöző Capri szigetén. A stylist, divatszerkesztő és street style celeb Giovanna Battaglia itt mondta ki ugyanis a boldogító igent Oscar Engelbertnek, a hatás pedig nem maradt el.

Nyilván, amikor egy ennyire divatos híresség férjhez megy, a modell, tervező és szintén stylist barátok telehintik az Instagramot a lagzi minden részletével. Pontosan így történt ez most is, így ezen a hétvégén másról sem szólt a fotómegosztó a divatvilágban, mint erről az esküvőről. A magyar modell, Mihalik Enikő is a meghívottak között volt, és sok-sok poszton keresztül áradozott az eseményről.

Giovanna a próbavacsorán egy fehér Alaïa ruhát viselt toll-szoknyával, az oltár, vagyis a híres helyi világítótorony előtt pedig egy Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen csodában jelent meg. Később nyilván az esküvő utáni partin is elkápráztatott mindenkit, ahol flitteres szettben, egy diszkógömbbel táncolt. A közösségi oldalakon megjelent beszámolók szerint az esküvő, ami szerelmet ünnepelte, varázslatos volt, és a jelenlévők soha nem fogják elfelejteni.

Számodra milyen egy igazi álomesküvő?