Nyári divattábort indítok divatimádó lányoknak!

Lakatos Márk

Mert milyen is lenne a nyári szünet egy kis divat és játék nélkül? Hát rettentő unalmas, erre jöttem rá. Úgyhogy kitaláltam egy szuper programot, el is árulom, miről szól majd a júliusunk!

Idén először elindul a Fashion Camp by Lakatos Márk, olyan 10-18 éves lányoknak, akik szeretnének egy kicsit többet megtudni a divatról és a stílusról. Minden héten újabb napközis turnus indul a Belvárosban, új izgalmakkal és új programokkal, csupa szuper szakértővel, akik megtanítják a leghasznosabb trükköket. Ez azért jól hangzik, igaz?

Akkor elmesélem, mi várja a lelkes divatrajongó táborozóimat!

- Szín- és alkatelemzés játékosan – kihez milyen fazonok, színek illenek, milyen stílusok jellemzik a tinédzser kort, és ami utána következik, mit hogyan, mivel viseljünk. Lehullik végre a lepel a nagy kérdésekről! ;) És hogy igazán jó legyen a nap, egy kis sétával zárul majd, amin stylist szemmel nézhetitek meg, mit rejtenek az üzletek.
- Bőrápolás és smink – mindenkinek személyre szabottan, hiszen úgy az igazi, és ha már csináljuk, csináljuk ügyesen.
- Hajvarázslat – kontyok, fonások, copfok, mindenből a legcsinosabb, sok-sok gyakorlással, hogy suli előtt is pikk-pakk elkészüljön mindenki.
- Fotózás is lesz, ha már elmerülünk a divatban! ;) Felturbózhatod az Instagram oldalad, és megtanulhatsz másokat is fotózni, hogy tele legyen a telefonod szuper képekkel.
- És ami a kedvencem, az természetesen a mini makeover nap! Ez az a nap, amikor minden tudást összegyűjtve átalakítják egymást a táborozó lányok, méghozzá nagyon kreatívan. Már most kíváncsi vagyok, hogy milyen átalakulások lesznek!! ;)

Ha kedvet csináltam a táborhoz – és remélem, hogy igen – akkor kattintsatok ide, ahol még több infót találtok és jelentkezzetek, szeretettel várok mindenkit!! ;)

Részletek: http://lakatosmark.hu/fashion-camp/