6+1 dolog, amiért megrögzötten imádom a nyarat

Unsplash/freestocks.org
Birta Brigi

Szeretem a színes őszt, a meghitt telet és az ébredő tavaszt, de a nyártól egyszerűen nincs jobb évszak. Ha a 12 hónapból 9 nyári lenne, és csak egy-egy maradna a többi évszaknak, akkor lennék a legboldogabb, és el is mondom, miért is imádom annyira!

Olvasd el ezt is!
Hozzád milyen minivakáció illik?
  • Koránkelő lévén (igen 5:30-kor ugrom ki az ágyból, mert a reggeli sportolás híve vagyok, és csak így tudom beiktatni még a munka előtt), az év legnagyobb részében sötétben kelek. De, nem úgy nyáron! Egyszerűen már abban a pillanatban felvillanyozódom, amikor felhúzom a redőnyt, és látom az ébredő eget. Az pedig csak hab a tortán, hogy a reggeli futás napsütésben indul!

  • Leegyszerűsödnek a beauty-rituáléim. Mivel nyáron a napfény fertőtlenítő hatására mindenkinek szebb a bőre, ráadásul napsütötte a színe, így nekem is, és ilyenkor úgy ahogy van, elhagyom az alapozót. Különleges alkalmakra persze felviszek egy kis BB-krémet, de csak egy korrektor a szemek alá, szemcerka, rúzs, spirál, és kész is a sminkem! Arról nem is beszélve, hogy végre nem kell hajszárítással bajlódni. Megmosom a loboncom, és már indulhatok is: mire beérek az irodába, már kész is a frizurám!

  • A napfény az én benzinem. Legszívesebben áprilisban kimennék a napra, és novemberben jönnék be maximum energiával. A lehető legjobb kikapcsolódás számomra egy jó könyvvel vagy magazinnal feküdni a napsütésben a vízparton. Közben pedig elmajszolok egy-két főtt kukoricát is. Úristen, legszívesebben most azonnal indulnék a strandra!
Olvasd el ezt is!
A tökéletes bikini fazonok kicsi cicihez
  • Megvan az az érzés, amikor ülsz a kocsiban lehúzott ablakkal, a szél fújja a hajad, és közben megy Calvin Harris-től a Summer, vagy épp a Summer Jam az Underdog Projecttől? Ilyenkor az őszinte boldogság járja át a testem!

  • A cseresznyeszezon az év egyik legszebb szaka! Minden idők legjobb gyümölcsével tömöm magam ebben a rövid időszakban, mert odavagyok érte.

  • Utoljára, de nem utolsósorban a munka utáni fröccsözést említeném meg. Télen mindenki rohan haza a meleg kuckójába, de nyáron tele város, nyüzsög mindenki, lépten-nyomon ismerősökbe botlasz az összes nyitott helyen, és ez engem hihetetlenül feltölt.