Hozzád milyen minivakáció illik?

Birta Brigi

Egyelőre nem fér bele egy hosszabb nyaralás? Kikapcsolódni és világot látni pedig muszáj! Most mutatunk néhány olyan utazási célt, ahol egy hosszú hétvége alatt is újjászülethetsz!

  • Sportos & bulis csajoknak
    Ha imádod a pörgést, aktívan éled a mindennapjaidat, és az utazások alatt is nagyon fontos, hogy ez meglegyen, akkor irány Amszterdam! Egy fapados járattal hamar ott lehetsz, aztán pedig pattanhatsz bringára, hogy körbetekerd a város. Este pedig jöhetnek a felejthetetlen bulik. Baráti társasággal, de párban is tökéletes cél, meglátod te is!

  • Kell a nyár!
    Ha idén nem lesz lehetőséged egy hosszabb tengerparti nyaraláson részt venni, ugorj ki néhány napra Barcelonába! Itt nem csak a tengerparti fílinget tapasztalhatod meg, de a város kulturális értékeit is felfedezheted, szóval fantasztikusan összetömöríthetsz itt egy nyaralást. Mikor indulsz?

  • Enni, menni, shoppingolni
    Számodra az igazi kikapcsolódás, ha finomakat ehetsz és vásárolhatsz, és egyáltalán nem vonz, hogy egy tengerparton heveréssz? Akkor miért nem utazol el egy hétvégére Londonba? Mindegy, hányszor voltál, mindig van, mit felfedezni, és a rengeteg séta után pedig kalóriában és ízekben gazdag sütikkel és kajákkal töltődhetsz fel. Ez a neked való?


Egyes hitelkártyák különböző akciókat kínálnak és vannak, amelyeket érdemes okosan kihasználni. Ilyen például a Wizz Air Hitelkártya is: a vásárlások után gyűjtött pontokat repülőjegyekre és egyéb utazási szolgáltatásokra lehet beváltani a légitársaságnál. Egy június 20-ig tartó akció miatt a szokásos 10 ezer üdvözlő ponton felül most még 10 ezer pontot írnak jóvá annak, aki sikeresen igényel ilyen kártyát. Ezek a pontok egy az egyben forintokra válthatók, így a 20 ezer forint már a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy vásárlására. Ha napi vásárlásainkat ezzel a hitelkártyával fizetjük, akár minden évben összegyűjthetünk magunknak egy repülőjegyet!

Még több infóért katt a képre: