4 ok - ezért nem olyan jó szerető a párod, mint lehetne

Europress
Joy.hu

A romantikus filmektől kezdve a pornón át annyi szexuális információt kapunk minden nap, hogy azt elég nehéz követni. Ennek eredménye, hogy a férfiak is elvesznek a rengetegben és fogalmuk sincs, hogyan javíthatnának a teljesítményükön az ágyban.

Olvasd el ezt is!
Ez az időpont, amikor a legtöbb pár szexel

Összegyűjtöttük, mik a lehetséges okai annak, ha a barátod nem olyan jó szerető, mint lehetne.

1. Nem figyel rád
Mindegy, hogy mit csinál, ha nem figyel és válaszol a te jeleidre, akkor hiába. Például ha a misszionárius póz közben a válladra teszi a fejét, inkább emeld fel, hogy egymás szemébe tudjatok nézni.

2. Nem alszik jól
Ha stresszes a munkája miatt, mélyrepülésbe kezd a libidója. Ha sikerül kipihennie magát, azzal sikerülhet fokozni a vágyát, hiszen éjjel termel tesztoszteront a szervezete, ez a hormon pedig kihat a libidójára.

3. Ő sem tudja, mit akar
Ha megtanulja, mikor kell gyorsítani, lassítani, már egy fokkal közelebb kerül ahhoz, hogy jó szerető váljon belőle. Érdemes erről nyíltan beszélnetek, hogy legközelebb mindkettőtöknek egetrengető élményben legyen része.

4. Nem kommunikál
Sajnos a pároknál gyakori jelenség, hogy nem beszélnek a szexről. Pedig a rendszeres kommunikáció segíthet abban, hogy még jobbá tegyétek a szeretkezést. Üljetek le és osszátok meg egymással, kinek mik a vágya, ki mit szeret és mit nem. Ennyire egyszerű.

Olvasd el ezt is!
Vajon kivel a legjobb a szex? A csillagjegyedből kiderül!

Te is azon szerencsések közé tartozol, akinek jó szerető a pasija?