Ez az időpont, amikor a legtöbb pár szexel

Birta Brigi

Nem mintha nem lenne a nap bármely szaka tökéletes egy kis hancúrozáshoz, néhány nap és időpont sokkal népszerűbb a párok körében, mint a többi!

Egy amerikai társkereső weboldal kutatásából az derült ki, hogy a párok többsége nagy valószínűséggel egymásnak esik szombat este 10:24 körül. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen sokan ilyenkor mennek el iszogatni vagy vacsizni, és utána hazaérve szerelmes hangulatban nem tudnak ellenállni egymásnak. És miért is kellene? Másnap addig alhatnak, ameddig csak akarnak, szóval minden adott egy jó kis szeretkezéshez!

Általánosságban a szombat a legnépszerűbb szexnap, 42%-a a válaszadóknak azt mondta, hogy ez a kedvence, ha ágytornáról van szó. A hétfőre viszont csak 1% szavazott, szóval ismét nem túl népszerű a hét első napja! Az sem okozott meglepetést, hogy 62%-nak a nyár a kedvenc évszaka ebből a szempontból, és a tél a legkevésbé népszerű.

Fontos megjegyezni, hogy sokan azt mondták, muszáj olykor előre leegyeztetni a szexidőpontokat, mert különben a rohanó mindennapokban nem jutna rá idő. Reméljük, azért ez rád nem vonatkozik, éljen a spontaneitás!

Olvasd el ezt is!
Miért nem érdekel, hogy a pasim mikor kéri meg a kezemet?