Kim Cattrall bevallotta: régóta súlyos betegséggel küzd

Joy.hu

A Szex és New York Samanthája egy rádióinterjúban beszélt a problémájáról, ami évek óta jelen van az életében.

Sokan nem is gondolnák, hogy az inszomnia, vagyis a krónikus álmatlanság mennyire megváltoztathatja és megnehezítheti valakinek az életét. Pedig így van, Kim pedig tudna erről mesélni: tavaly ugyanis már annyira súlyossá vált a betegsége, hogy ott kellett hagynia egy londoni melóját és vissza kellett adnia a szerepét az egyik darabban. Akkor azt nyilatkozta: nem szeretné veszélyeztetni a többiek munkáját, ezért döntött így. És mivel ez a betegség az életének minden területére kezdett hatással lenni, ezért megoldást kezdett keresni...

forrás: Europress

Végül a hipnózisban és a kognitív viselkedés terápiában talált segítséget, amivel a tudatalattijában "utazgathatott" és ott kereste a betegség kiváltó okát. A színésznő azt is hozzátette: sajnos még idén tavasszal sem oldódtak meg teljesen a problémái, de már jó úton halad.

Te szenvedtél valaha álmatlanságban?


Kim azt is hozzátette: van olyan, hogy 48 órán át le sem tudja hunyni a szemét, ami igazán megterhelő a szervezete számára, főleg, hogy már 59 éves. Reméljük, hogy hamarosan megoldódik a problémája!