A korrektor 5 meglepő felhasználási módja

Europress
V. Zsófi

Nem csak a szem alatti karikák és bőrhibák eltüntetésére jó!

1. Használhatod szemhéjalapozó helyett

A szemhéjalapozó vagy primer fontos kellék, ha azt akarod, hogy a helyén maradjon a szemhéjpúdered, de ha épp kifogytál belőle, helyettesítsd korrektorral! Az ujjbegyeddel ütögesd a világos színt a szemhéjra, így nem fog elkenődni a rátett szemhéjpúder, sőt még élénkebb is lesz tőle a színe.

2. Segít eltüntetni a sminkes bakikat

Különösen jól jöhet, ha a tusvonallal hibázol, ne aggódj, nem kell lemosni az egészet, egy vékony ecset segítségével korrektorral tüntesd el a hibát!
Ugyanezt megteheted az ajkaiddal is, ha kifutottál a rúzzsal, a korrektor és ecset páros sokkal hatékonyabb, mint egy maszatolós fültisztítópálca.

Erre figyelj, ha színes rúzsokkal kísérletezel

3. Teltebbé teszi az ajkaidat

Optikailag teltebbé teszi az ajkaidat, ha egy kis korrektort teszel a felső és alsó ajkad közepére és az ujjbegyeddel vagy egy ecsettel eldolgozod, majd átfested az ajkaidat színtelen vagy nude árnyalatú szájfénnyel!

10.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉK Helia-D Professional Fekete Szappan. Az akció június 5-8. tart.

4. Használd a strobinghoz

A strobing egy viszonylag új keletű sminkelési trend, mely a fények játékát manipulálja az arcon, azokat a pontokat emeli ki, melyeken egyébként is megcsillan a fény. Tégy a bőrszínednél két árnyalattal világosabb, folyékony korrektort a felső ajkak közepe fölé, az arccsontok legmagasabb pontjára és az orrnyeregre, dolgozd el és ragyogj!

5. Formázhatod vele a szemöldököd

Egy kicsi, vékony ecsettel óvatosan vidd fel a korrektort szorosan a szemöldök alsó íve alá, rögtön megemeli az ívet és még abban is segít, hogy eltakarja a kósza szálakat két kozmetikusidőpont között.

Írd meg kommentben, ha neked is van egy meglepő tipped a korrektorokhoz!