Palvin Barbi így reklámozza Budapestet az amerikai divatlapban

Alberti Petra Bianka

Budapestet, a „fürdők városát” mutatja be a magyar modell a W magazine-ban, igazi kis országimázs kampány!

A W magazine a magyar szépség arcápolási rutinját is dicsőíti, miszerint is a „magyar módi" nagyon hatásos: Barbi arra esküszik, hogy hideg vízzel mossa az arcát, és minden hónapban ellátogat a kozmetikusához arckezelésre. A 22 éves Barbit kérték fel, hogy mesélje el, melyik fürdőket érdemes meglátogatni, ha Budapesten járnak a külföldiek.

W magazine: Mesélj nekünk a budapesti fürdőkultúráról! Miért ilyen meghatározó része a város kultúrájának?

Palvin Barbi: A török hódítás óta a kultúránk szerves része. Budapesten sok a termálvíz, így sok fürdőben élvezheti a kellemes meleg vizet a turista és a helyi közönség is.

Te Budapestről származol. Gyerekként sokat jártál a fürdőkbe?

Nos, az iskolai testnevelés órák alkalmával látogattunk el oda. Emellett a családomnak szokása, hogy a hétvégéket együtt töltjük fürdőkben és medencéknél, kikapcsolódásképp.

Melyek a legjobb fürdők a városban?

Széchenyi Gyógyfürdő, Gellért Gyógyfürdő, Rudas Gyógyfürdő, és Hévíz (ami messzebb van Budapesttől, de nagyon népszerű).

Van kedvenc kezelésed?

A forró szauna után a jeges merülőmedence, egy relaxáló masszázzsal. Semmi jónak nem vagyok az elrontója, mindig szívesen próbálok ki új, különleges kezeléseket is.

Melyek a kedvenc magyar szépségápolási termékeid?

Hallottam, hogy az Omorovicza igazán remek, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Büszke vagyok, hogy egy magyar márka ilyen minőségi termékekkel áll elő! Két márkát ajánlanék még mindenképpen: az egyik a Helia-D, ami a 80-as évek óta nagyon népszerű. Széles körű termékkínálatuk van mindennapos használatra. A másik az Ilcsi Szépítő Füvek, ami a teljesen organikus, természetes termékeiről híres, amik gyógynövényekkel készülnek.

Hova érdemes kirándulni a városon kívül?

Budapesten kívül is vannak nagyon jó fürdők, például Hévíz vagy a Miskolctapolcán a Barlangfürdő. Hévízen gyógy- és szépségkezeléseket is végeznek, iszappal.

Vannak még olyan helyek, amiket semmiképp ne hagyjunk ki?

Sétáljatok egyet a gyönyörű Margitszigeten, a város közepén!

Reméljük Barbi még sok helyen hírét viszi majd Budpaestnek és Magyarországnak!

Olvasd el ezt is!
Megmutatjuk Palvin Barbi ritkán látott nővérét!
Olvasd el ezt is!
Friss fotók Palvin Barbara és Lewis Hamilton "barátságáról"