3 ellentét, amit sajnos egyik párkapcsolat sem él túl

Europress
Birta Brigi

Természetesen nem kell teljesen egyformán gondolkodni mindenről a szerelmeddel, de van pár olyan kérdés, amiben muszáj egyet érteni, ha hosszú távú kapcsolatot terveztek egymással.

Gyerekek

Az most mindegy, hogy akartok-e vagy sem, a lényeg, hogy mindketten ugyanarra vágyjatok. Mert talán most azt hiszed, hogy tudsz úgy is élni, hogy nem leszel anya, aztán pár évvel később teljesen megromlik a kapcsolatotok emiatt, amikor egyre erősebb lesz benned a vágy a gyerek iránt. Érdemes mielőbb letisztázni, hogy senkit se érjen meglepetés, amikor már igazán komoly a kapcsolat!

Megcsalás

Nem minden párkapcsolat ér véget rögtön azután, hogy az egyik fél félrelép, de idővel mégis zátonyra fut. Hiszen a sértett megpróbál túllépni a megcsaláson, de időről-időre előjön, hogy nem bízik a másikban, és attól fél, hogy újra megteszi. Ez pedig olyan frusztrációt okoz, ami tönkreteszi a kapcsolatot.

Olvasd el ezt is!
A fizikai vagy az érzelmi megcsalás a rosszabb?

A mindegy

Amikor egy vita úgy ér véget, hogy „tök mindegy”, és közben tudat alatt te is érzed, hogy csak görgetitek előre a konfliktust, azt hosszú idő múlva a szakítás oka lehet. Ha úgy érzed, hogy abba az irányba haladtok, hogy már nem is tudok normálisan vitázni, ideje átgondolni a helyzetet!

Olvasd el ezt is!
3 ok, amiért a pasid szünetet akar tartani