Unalmas a kapcsolatod? Így dobd fel!

Europress
Joy.hu

Már egyre halványul az emlékkép, amikor a pároddal az első randin 5 órán át beszélgettetek az életről, az álmaitokról és a legjobb Trónok harca jelenetekről…most pedig egyszerűen megöl az unalom mellette. Hova tűnt a szirka? Egyáltalán lángolhat még köztetek a szenvedély?

Megmutatjuk, mik állhatnak a háttérben és hogyan léphetsz túl a nehézségeken szakítás nélkül.

1. Ne aggódj
Ha már évek óta együtt vagytok, elkerülhetetlen, hogy kicsit alábbhagy a kezdeti lelkesedés. Az agyunk arra van programozva, hogy a legújabb, legérdekesebb dolgokat találja meg. Egy idő után megunjuk a régóta tartó dolgokat - a munkánkat, az edzéstervünket -, de a kapcsolat sem kerülheti el ezt. Ha nem szeretnél szakítani, kövesd a következő 2 tippet.

2. Találd meg a probléma gyökerét
Először azt kell eldöntened, hogy tényleg csak unalom-e, amit érzel, vagy komolyabb dolog áll a háttérben, Például ha már nem élvezed a pároddal a szexet, nem kívánod, nem egyezik a véleményetek fontos kérdésekben, akkor többről van szó, mint puszta megszokásról. Azt is érdemes megvizsgálnod, hogy az életed többi területe - munka, barátok - kiegyensúlyozottan működik-e. Ha nem, érdemes leülnöd a pároddal, hogy kitaláljátok, mivel dobhatjátok fel a kapcsolatotokat.

3. Tervezz
Az egyik legjobb mód a probléma megoldására, ha elutaztok. A pihenésen kívül csak egymásra tudtok koncentrálni és új közös élményekben lehet részetek. Emellett segíthet, ha kiemeled azokat a pontokat, amik a legunalmasabbank számítanak a kapcsolatodban. Akár a kommuniáckióval, a szexszel, akár a közös porgramokkal van probléma, mindre találhattok megoldást.

Olvasd el ezt is!
11 őszinte gondolat, ami eszembe jutott, mikor megkérték a kezem

Fogadd meg tanácsainkat, mindketten profitálhattok belőle!