Gigi Hadid szupermaminak állt a Versace kedvéért!

Ujvári Viki

A magánéleti kérdéskörön túl is van miről beszélni, ha Gigi Hadid-ról van szó!

Míg minden oldal éppen azzal van tele, hogy Gigi és Zayn most akkor együtt vannak-e vagy sem, addig nem szabad figyelmen kívül hagyni a modell divatszakmabeli munkáit sem.

Most éppen a Versace legújabb kampánya az, amiről beszélni lehet: a mindössze 21 éves Gigi egy kétgyermekes anyukát kelt életre, természetesen szuper divatos változatban.

Egy poronty még csak-csak, na de kettő?! Ám Donatella Versace-nak határozott elképzelése volt minderről, és abban is biztos volt, hogy a kaliforniai szépséget szeretné ismét viszontlátni a fotóikon.

A The New York Times-nak a követezőképpen nyilatkozott azon tényről, hogy legújabb kampányuk sokkal életszagúbb lett, mint az eddigiek...

Ez egyfajta fordulópont volt a divatház életében, a Versace image sokkal többről szól, mint amit a vörös szőnyegen láttok. Vagány hétköznapi darabokat akartunk, és mivel a divat valahol mindenki életében jelen van, ezért tartottuk fontosnak megmutatni azt, hogy az egyébként egymástól teljesen különböző életstílusokba is milyen könnyen beépíthető. Ez többé már nem a szépen megalkotott illúziókról szól.

-

Tehát a Versace próbálkozik, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy minél szélesebb réteget szólítsanak meg a képeikkel, és ez fajta változatosság valóban gyönyörködtet. Egyébként Karlie Kloss is feltűnik a Bruce Weber fotóin, és természetesen ő is anyaszerepben tetszeleg!

Mit gondolsz? Tetszenek a képek?