A 6 legcikibb lakberendezési trend

Zubor Rozi - IgenAnya

Reméljük, hogy soha nem jönnek újra divatba.

A 11 LEGJOBB ÖTLET, AMIVEL PANELLAKÁSODAT KÜLÖNLEGESSÉ ÉS GYÖNYÖRŰVÉ TEHETED!

1. Túl sok virágminta

A kertben bármennyi virágod lehet, de ahogy a virágos ruhákból és kiegészítőkből sem szabad túlzásba esni, úgy otthonod dekorálásakor sem árt megálljt parancsolni magadnak. Virágos tapéta - függöny - kanapéhuzat - terítő és még a szőnyeg is virágos? Túl sok lesz!

2. Műanyag kanapéhuzat

Ha nagyon félted a kanapét a piszkoktól és a szennyeződésektől, akkor egyrészt: ne egyél és ne igyál rajta. Másrészt pedig érdemes takaróval, vagy pléddel lefedni, olyannal, amit nem féltesz/sajnálsz. A mosható kanapéhuzat szintén nagy találmány!

3. Szőnyeggel beborított lépcsőfokok

Egyrészt nem is mutat túl jól, másrészt pedig gondolj csak bele, hogy milyen nehéz a tisztántartása...

DUKAI REGINA LAKÁSA – ÍME REGI GYÖNYÖRŰ, CSAJOS, HÓFEHÉR OTTHONA!

forrás: Domino, Pinterest

LEGO JÁTÉKOK, MINT LAKÁSDÍSZEK – 11 ÉSZBONTÓ TIPP!

4. Padlószőnyeg a fürdőszobában

Kellenek újítások, meglepő új trendek. De a fürdőszobában a szőnyegnek semmi értelme. Még egy kis szőnyeg csak-csak oké, de az egész fürdőbe padlószőnyeget lerakni butaság és nem is túl esztétikus választás.

5. Túl sok szőrme

Volt az az idő, amikor az egész hálószobát szőrme borította be. Szőrme falak, bútorok, párnák, takarók. De jó, hogy már elmúltak ezek az idők!

6. Túl sok lila

Nincs semmi gond a lilával sem önmagában, sem a lakással. Csak ebből is tudj mértéket. A lilával bánj óvatosan és próbálj meg visszafogodtabb árnyalatot választani belőle.

IDE FOG KÖLTÖZNI BARACK OBAMA ÉS CSALÁDJA A FEHÉR HÁZBÓL!