„Valami elveszik, ha a nők káromkodnak” – tényleg ezt gondolják a pasik a mocskos szájú lányokról?

Czerman Dani, VOUS.hu

Amikor kavics megy a cipőtökbe. Amikor bogár repül a fröccsötökbe. Amikor bereped a telefonotok képernyője. Amikor pont előttetek csukódik be a metróajtó. Amikor kiszakad egy oldal a kedvenc könyvetekből. Amikor elkenődik a sminketek. Amikor hatni kezd a vodka-szóda. Van valami közös ezekben a pillanatokban.

Itt rögtön álljatok is meg egy pillanatra és idézzétek fel, mikor káromkodtatok utoljára! Az is számít, ha csak magatokban, az orrotok alatt mormoltatok el néhány „kedves” szót. Ugye, hogy nem is volt olyan rég?


Korábban arra voltam kíváncsi, mi a véleményük a pasiknak smink-, illetve cipőtémában – ezek külsőségek voltak. Most azonban térfelet váltok, ideje a belsőre helyezni a hangsúlyt. Ismét útnak indultam (megint a Deák-Vörösmarty-Erzsébet tér háromszögben mozogtam), hogy kiderítsem, mit gondolnak a srácok a káromkodó csajokról. Lássuk!


Férfiak szájából is gáz

Kristóf, a fixis hippi kezdetben azt mondta, nemigen foglalkoztatja a dolog. Ő ritkán káromkodik, a többiekkel pedig nem igazán törődik. Aztán jött a fordulópont:
„Ha belegondolok, nem esne jól, ha a barátnőm folyton káromkodna. Egy nő szájából egyáltalán nem szép. Na, nem mintha a férfiakéból szebb lenne...”


HA KÍVÁNCSIAK VAGYTOK A TÖBBI PASI VÉLEMÉNYÉRE, IDE KATTINTVA ELOLVASHATJÁTOK ŐKET!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Czerman Dani, a VOUS.hu szerzője:

Kavics a cipőtökben. Bogár a fröccsötökben. Hajszálrepedés a telefonotok képernyőjén. Előttetek becsukódó metróajtó. Pulóveretekből kifeslett cérnaszál. Hiányzó oldal a kedvenc könyvetekből. Falfirka a frissen festett házatok oldalán. Túlóra a munkahelyeteken. Eső, ami akkor ered el, mikor kiléptek az utcára. Idétlen zene, amit nem tudtok kiverni a fejetekből. Szavak, amiket nem akartok hallani. Ez mind én vagyok: fiú a lányok között.