A legrondább szín a világon(?)

Lakatos Márk

Stylistként nem mehettem el a dolog mellett, hiszen épp ma olvastam, hogy egy ausztrál kutatás során megtalálták a legutálatosabb színt. Kíváncsi vagyok, kitaláljátok-e melyik lett a nyertesünk!

Elárulom, Drágáim, a kutatás onnan indult, hogy 2012-ben az ausztrálok szerettek volna egy igazán elrettentő csomagolásszínt találni a cigis dobozoknak. Nem tudom, hányan gyújtanak rá közületek néhanapján vagy akár rendszeresen (nektek sorry!!), de én nagy ellenzője vagyok a cigarettának, úgyhogy ezt az ötletet támogatom. ;)

A versenyben meglepő talán, de olyan színek is előkelő helyezést értek el, mint a lime zöld, a bézs, a mustársárga, a fehér, a sötétszürke vagy a sötétbarna, de a trófeát végül a Pantone színskála ’opaque couché’ árnyalata vitte el, amit hasonlítottak sárhoz, piszokhoz és a halálhoz is... De milyen is ez a szín? Hát ilyen, a maga teljes csúnyaságában:

Kérdés, hogy TÉNYLEG ennyire rémes ez a szín? Áhhh, ugyan már! Ha Alexa Chung így tudja viselni, nem lehet olyan rémes – és nézzétek, Ősz típusú lányoknak milyen csinosan áll, akár egy kis arany nyaklánccal! Szóval én azt mondom, ne cigizzetek, ha meg tudjátok állni, viszont szeressetek minden színt!! ;) Csóóóóóók, Markitosssss