3 instant tipp, amivel bármikor feldobhatod a megjelenésedet!

frenchystyle.com
Ujvári Viki

Nők lévén mi is tudjuk jól, hogy mentőövekből sosem elég!

Kimeríthetetlen a téma, ha a ruhadarabok személyes és egyedi újrahasznosításáról van szó, nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó cikkünk ebben a témában.

Földi halandóként szinte képtelenség minden héten új darabokat beszerezni, és még ha a pénztárcánk bírná is a nyomást, a gardróbunk nem feltétlen várná tárt ajtókkal az újabb jövevényeket. Nem is kell egyes típusú boltkórosnak lenni ahhoz, hogy egy új nap, egy új szettet jelentsen, ugyanis a már meglévő kincsekből is remekül gazdálkodhatunk.

Jöjjön most 3 megoldás azokra a nyűgös, ötlettelen reggelekre!
Bőven lehet mixelni és kicsit variálni egy-egy megjelenést, nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pár kisebb trükkre! Íme...

1.) Tekerd körbe!
Egy öv nem csak a nadrágba befűzve mutathat jól, ezt talán te is tudod. Mi lenne, ha az ingedet dobnád fel vele, a blézeredet, vagy esetleg a ruhádat!?

forrás: pinterest.com

2.) Ruhából is lehet ám szoknya!
A képlet egyszerű: vegyél rá egy pólót! Vannak olyan nyári darabok, amik pontosan úgy követik a tested vonalát, hogy feltűnés nélkül rávehetsz még egy pólót. Minden csak elrendezés és kombináció kérdése. Válassz úgy, hogy hirtelen téged is megtévesszen az, hogy most éppen szoknya van rajtad, vagy ruha?! Ugye érted, hogy mire gondolunk? ;)

forrás: pinterest.com

3.) Vállra dobva!
Szinte mindegy hogy éppen szexis nőcisre veszed a figurát, vagy sportcipőt választasz, egy jó szabású, kicsit modernebb vonalú blézer ideális lehet minden esetben. Csak könnyedén terítsd a válladra és a sikk-hatás meg is lesz! Természetesen a bőrdzseki is ugyanúgy játszik, ha te azt jobban szereted.

forrás: leseclaireuses.com

Melyik trükköt próbálod ki?

Olvasd el ezt is!
Egy blúz mind felett: ez most a brit bloggerek kedvence!