Megtaláltuk azt a vízálló szempillaspirált, ami még a Titanic végét is túléli

Engel Nóra, VOUS.hu

Öt szempillaspirál, öt VOUS-lány, egy szuper könyvajánló és érdekes eredmények – elsőre furcsa kombinációnak tűnhet, de ez vár rátok a nagy VOUS-szempillaspirál-tesztben. Kíváncsiak vagytok? Tartsatok velünk!

"Varázslatos és szívszorító regény. Az olvasáshoz vízálló szempillaspirál használata ajánlott!"

– vélekedik a egy női magazin a várva várt Mielőtt megismertelek című könyvről. A romantikus regény leírása és a szintén most megjelenő film előzetese alapján valóban nem tévedhetnek nagyot.
A történet két szereplőjét, Louisát és Willt a legváratlanabb pillanatban sodorja egymás mellé a sors. A mindig optimista, cserfes Louisa miután elveszíti kávézói állását, új életet kezd a komor és mindig maga alatt lévő Will mellett. A fiatal lány gondozóként kezd el dolgozni a tolószékhez kötött fiatal férfi mellett, sejtitek a végét? Igen, szerelembe esnek. Két különböző karakter mégis egymásra talál a végén, ki hitte volna! Mindenesetre a könyvleírás és a film előzetese alapján valóban jó, ha beszerzünk egy vízálló szempillaspirált!
De mielőtt beszereznétek a szuper könyvet, jó, ha beruháztok az ajánlott szempillaspirálra is. S hogy hogyan? Segítünk! Kiválasztottunk 5 könnyen beszerezhető vízálló spirált, amit 5 vállalkozó szellemű VOUS-lány tesztelt le.

KÍVÁNCSIAK VAGYTOK, MELYIK LETT A NYERŐ? IDE KATTINTVA MEGTUDHATJÁTOK!


<p>A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!</p>

Engel Nóra, a VOUS.hu szerzője:

Örök álmodozó, megrögzött romantikus, divatbolond – ha röviden kéne jellemezni. Egyébként pedig amolyan igazi, fehér ruhás esküvőről álmodozó, hétköznapi lány vagyok, aki imád beszélgetni és mindenre kíváncsi. Hirtelen jött a lehetőség, hogy írjak, de kezdek egyre jobban és jobban beleszeretni, hiszen a filmekből látott női magazinok, szerkesztőségek világa már kislány korom óta elvarázsol.