Ébredj minden reggel magabiztosan, sugárzóan ragyogó bőrben

Promóció

Braun Silk-épil 9 SkinSpa

A világ legmegbízhatóbb epilátor márkája átírja a szép és sima bőr elérésének szabályait a legújabb Braun Silk-épil 9 SkinSpa 3 in 1 epilátor és bőrradírozó rendszerrel, így segít egyszer és mindenkorra elhallgattatni szépséged belső kritikusát.

A szépség érzése az, amikor már felkelés előtt jól érzed magad a bőrödben, mielőtt feltennéd a sminkedet vagy kiválasztanád az aznapi ruhádat. Ragyogóan selymes bőrben már felébredésed pillanatától kezdve magabiztosabbnak érzed magad, és talán egy kicsit bátrabbnak is, mint általában, amikor a szekrényedhez érsz…
Mindegy, hogy a 90-es évek ihletette testhez simuló ruha, áttetsző sifon ing vagy egy miniszoknya az, amelynek debütálásával mindig vártál arra a pillanatra, amikor majd elég magabiztosnak érzed magad a bőrödben… Itt az ideje, hogy elhallgattasd magadban azt a bizonyos kritikus belső hangot! Alakítsd magad szépségedet, fedd fel legszebb énedet a Braun szépségápolási eszközei segítségével!


Tervezd újra szépségápolási rutinodat, szabadulj meg a köztes napoktól és éld át a ragyogóan tiszta bőr okozta önbizalmat a Braun Silk-épil 9SkinSpa-val, a Braun leggyorsabb és legpontosabb epilátorával, amely tökéletes szépségápolási megoldást biztosít számodra a gyönyörű és mindig sima bőr eléréséhez. A Braun két kezelést egyesít, hogy az új kék sonic bőrradírozó kefe és a legkorszerűbb epilátor használatával bőröd mindig sima és ragyogó legyen.
Az új kék bőrradírozó kefe a Sonic technológiát kihasználva percenként több mint 3000 mikro-rezgéssel távolítja el az elhalt hámsejteket, 6x ** hatékonyabban, mint egy kézi arctisztító kezelés otthon. 10000 sörtéje egy gombnyomással maximalizálja a bőrfelszíni kezelés hatékonyságát, míg a sörték háromszög alakja segít jelentősen csökkenteni a benőtt szőrszálakat. Az új kék sonic bőrradírozó kefe és a lila gyengéden radírozó kefe segít, hogy finoman szabadulhass meg az elhalt hámsejtektől még az olyan kényes és érzékeny területeken is, mint a dekoltázs.
Mindemellett a Braun Silk-épil a 4x rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint a gyanta, melynek köszönhetően akár 4 héten át élvezheted a szőrtelen, sima bőrt.