Még sincs minden veszve? Beyoncé és Jay-Z együtt romantikázott

Alberti Petra Bianka

A sztárpárról mostanában folyamatosan az a hír járja, hogy el fognak válni, sőt a legtöbben Beyoncé új albumát, a Lemonade-et is a válás bejelentésének tulajdonítják...Most azonban úgy tűnik, talán szeretnének még egy próbát tenni, hogy megmentsék házasságukat.

Bár hivatalosan még egyik fél sem nyilatkozott a válás híréről, mégis gyanúsabbnál gyanúsabb elemek látnak napvilágot: Beyoncé új albumán sokak szerint arról énekel, hogy Jay-Z félrelépett, ráadásul sokak szerint Rita Orával, és egyes források szerint a pár már el is távolíttatta az eljegyzési gyűrű-tetoválását…

Olvasd el ezt is!
Beyoncé új albumával jelentette be, hogy hűtlenség miatt válik?
Olvasd el ezt is!
Rita Ora bevallotta, hogy miatta válnak Beyoncéék?!
Olvasd el ezt is!
Bizonyíték Beyoncé és Jay-Z válására!

Egy dolog azonban biztos: a sztárpár együtt vacsorázott a héten, Beyoncé csinosan kiöltözött, egy virágos maxi ruhát viselt, és kézen fogva távoztak az étteremből.

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Még sincs minden veszve? Beyoncé és Jay-Z együtt romantikázott

Queen B nagyon boldognak tűnik a képeken. Talán sikerült rendezniük a problémát?

Jay-Z a válás-pletyka felszökése óta először reagált, mindössze 2 napja:

“You know you made it when the fact/Your marriage made it is worth millions/Lemonade is a popular drink and it still is survival of the littlest.”

- énekli freestyle rapjében. A házassága milliókat ér, és ezzel egyértelművé tette, hogy nem akarja veszni hagyni kettejük ügyét.

Mit gondolsz, szerinted meg lehet menteni a házasságukat?