Rita Ora bevallotta, hogy miatta válnak Beyoncéék?!

Alberti Petra Bianka

Queen Bey nagyot robbantott új albumával, rajongói folyton azt fejtegetik, ki is lehet az a „másik nő”, akiről énekel...Nézd meg mit posztolt Rita, szerinted ezzel színre lépett??

A rajongók szerint a Lemonade album arról szól, hogy Jay Z félrelépett, bizonyos "Beycky with the good hair"-rel, gyanújuk szerint a 42 éves divattervező Rachel Roy-jal. Íme a találgatás alapja:

Olvasd el ezt is!
Beyoncé új albumával jelentette be, hogy hűtlenség miatt válik?

Most azonban egy újabb nő került a képbe, ugyanis a „kódfejtő” internetezők szerint Rita Ora legfrissebb Snapchat posztja egy üzenet, sőt mi több, beismerő vallomás:

forrás: Snapchat/Rita Ora

A képen citrom mintás melltartóban (a Lemonade album címre referál?!), és J betűs nyaklánccal (Jay Z-re utalna?!) pózol, az emberek agya pedig megállíthatatlanul pörögni kezdett. Beyoncé hű követői azóta záporszerűen citrom és méhecske (Queen Bey-re utal) emojikat zúdítanak Rita Instagram posztjai alá, és meg vannak győződve róla, hogy kiderült az igazság.

Ugyan az érintett felek még semmit nem erősítettek meg vagy cáfoltak, de ez nem szab gátat a találgatásnak...

forrás: Tezenis

A citromos melltartó elérhető a Tezenis kínálatában, aminek nem mellesleg Rita a kampányarca, szóval lehet, hogy puszta véletlenről van szó...bár még mindig ott a J medál, és az aktualitás.

Te mit gondolsz?