7 dolog, ami NEM való az ágyba

Zubor Rozi - IgenAnya

Szeretünk és szoktunk is olyat csinálni az ágyban, ami nem oda való. Ezeket gyűjtöttük össze.

A 11 legjobb ötlet, amivel panellakásodat különlegessé és gyönyörűvé teheted!

1. Munka

Se e-mailezés, se hátáridős munka gyors befejezése, se előredolgozás, se "csak ezt még gyorsan befejezem". Az íróasztalnál, a nappaliban - oké. De az ágyban nem!

2. Semmilyen kütyü

Se laptop, se tablet, se telefon, se e-book. Akkor se, ha nem munka céljából használod. Elalvás előtt pedig pláne ne. Majd meglátod, mennyivel könnyebben fogsz tudni elaludni és mennyivel jobban fogsz majd aludni is!

LEGO játékok, mint lakásdíszek – 11 észbontó tipp!

3. Étel

Bármennyire is óvatos vagy, elkerülhetetlen, hogy szétszórd a morzsát, összekenj valamit, kiönts valamit. Persze, ritkán, egyszer-kétszer megengedett egy romantikus reggeli, de ez tényleg csak ritka alkalom legyen.

4. Kávé, tea, bármilyen ital

Hidd el, a kanapén, a fotelban, de még az asztalnál is jobban fog esni a reggeli kávé. És ott nem is kell aggódnod amiatt, hogy kiöntöd. Egy kivétel lehet: a víz, mert az nem hagy foltot, de azon kívül minden más ital tiltólistás.

5. Cigarettázás

Bár a legjobb az lenne, ha egyáltalán, sehol nem dohányoznál, de ha már egyszer-kétszer, néhol mégis, az semmiképpen se az ágyban legyen.

Dukai Regina lakása – Íme Regi gyönyörű, csajos, hófehér otthona

6. Háziállat

Imádunk összebújni a kisállatainkkal, de az ágyban, este, alváshoz nincs szükség rájuk. A szőrük is irritáló lehet, arról nem is beszélve, hogy az állandó mozgásuk miatt aludni se tudsz rendesen.

7. Vitatkozás

A stressz az egyik fő oka az álmatlanságnak, így este, az ágyba már semmiképp ne állj neki vitatkozni a pasiddal. Már csak azért se, mert az is lehet, hogy szex lesz a vége, amivel nincs gond, viszont a probléma attól még nem lesz sem megbeszélve, sem megoldva.

KONYHA FELÚJÍTÁS 20 EZER FORINTBÓL? ÍGY LEHETSÉGES!