Trendfigyelő: a culottes még idén is hódít!

http://thezoereport.com
Ujvári Viki

A nyári hónapokban sokaknál a szoknya kerül a lista első helyére, de mi úgy gondoljuk, nadrág-fronton is van még miből válogatni...

Szerencsére nem áll meg a tudomány a farmereknél divattervezés tekintetében, és ezen alapdarabokon kívül is egyre inkább tágul a tér, na meg a választék "kétszárúak" terén.

Az egyik személyes favoritunk a culottes, ami magyarul leginkább a térdnadrág jelző alá sorolható. Már a viktoriánus korban is nagy kedvencnek számított a nők körében, hiszen nadrág lévén kényelmesebb volt benne mozogni, mégis hordozta magában azt a kis optikai csalást, hogy szoknyának tűnhet.

Egy tipikusan megosztó szabásról beszélünk, és itthon is azt látni, hogy kevesen vállalják be ezt a bővebb szárú fazont. Pedig nem kell tőle félni, hiszen ugyanúgy kombinálható egy mintás pólóval mint a farmer, és a munkahelyre is tökéletes választás lehet.

Olvasd el ezt is!
Na, most leggings, vagy jeggings? Ez itt a nagy kérdés!

Magassarkú cipellőkkel nagyon jól együtt tud működni, az viszont sajnos tény, hogy nem minden alkaton mutat előnyösen egy culottes. De azt gondoljuk, hogy a próbafülkében állva tudni fogod a választ arra, hogy "venni, vagy nem venni?", ebben biztos lehetsz!

Viszont mielőtt még nekiállnál a shopping-túrának, előtte nézd meg ezeket a street style képeket inspiráció gyanánt, hiszen ennél jobb "kell-e ez nekem?" szűrő talán nincs is! :)

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Trendfigyelő: a culottes még idén is hódít!

Na, mit gondolsz? Tetszik?

Olvasd el ezt is!
Susogós tréningnadrág magassarkúval? Igen!