Jennifer Aniston pofonegyszerű frizuratippjei

Europress
V. Zsófi

Hétköznapokon, amikor épp nem a legmenőbb fodrász készíti el a színésznő frizuráját, Jennifer az egyszerűségre törekszik.

A színésznő a ’90-es évek Rachel-frizurája óta folyamatos hajirigységünk tárgya, pedig saját bevallása szerint a hajszárító, a fésű és ő nincsenek túl jóban egymással. „Ha nem romlott el, ne nyúlj hozzá!” a jelmondata, és néhány egyszerű tippjét könnyen elsajátíthatod te is.

Először is, nem mossa agyon a haját, ami pedig gyakran jellemző a hírességekre, akiknek folyton jelenése van. Két-háromnaponta mossa csak a haját, közben pedig szárazsamponnal szórja meg a hajtövet.

Másodszor pedig próbál minél kevesebb terméket használni. Nem nehezíti el a haját sokféle formázóval és csakis természetes alapanyagú kozmetikumot használ. A Helia-D összes terméke természetes összetevőkből áll, próbáld ki például a Regenero szépségvitamint.

Látványos hajtrend: a csillámcopf

Harmadszor pedig tökélyre fejlesztette a hajszárítás műveletét. Csak a hajtövekre irányítja a hajszárítót, míg a haja többi részét hagyja a levegőn megszáradni. Ez azért nagyon okos megoldás, mert a hajtövek nem lesznek annyira laposak (persze erre rásegíthetsz még hajtőemelővel is), mintha csak hagynád megszáradni és nem károsodnak a hajvégek a forró levegőtől.
Nyakunkon a nyár, így gyorsabban is száradnak majd azok a tincsek!

Neked mi a legegyszerűbb hajápolási trükköd?