Szuperszexi tűzoltók az árva kutyákért

B. Krisztina

Ausztráliában 1993 óta óriási sikerrel készítik el minden évben a Tűzoltók Naptárát, amiben a legszexibb tűzoltó fiúk pózolnak és ezzel együtt jótékonykodnak. Az első naptár megjelenése óta 1,3 millió dollárt gyűjtöttek az ausztrál gyermekkórházaknak. Kiváló koncepció, óriási ötlet és elképesztő eredményesség! Csak gratulálni tudunk és gyönyörködni:)

Az első naptár célja az volt, hogy az eladásból befolyt összeggel egy gyermekkórház égési osztályát támogassák. Ez annyira jól sikerült, hogy nincs megállás 23 éve! Igen, bizony! Ausztráliában minden évben elkészül a legszexibb tűzoltók naptára, és minden évben az eladásból származó teljes bevételt jótékony célra fordítják. És hogy kerültek képbe a cuki kiskutyák?

forrás: firefighterscalendar.com.au

A 2017-es Firefighters Calendar ezúttal nem csak a gyermekkórházakat fogja támogatni, hanem az -t, az egyik legnagyobb állatvédő és mentő szervezetet is. Természetesen az új cél érdekében szükség volt új fotókra, így a fiúk elkészítették talán eddigi legeslegcukibb kiskutyás fotóikat. A naptárban szereplő kutyusok mind-mind gazdikeresők, a Safe Haven Animal Rescue védencei. A fiúknak egyébként komoly rajongótáboruk van Facebookon és az Instagramon is. (Linket lejjebb találsz).

Már csak egyetlen kérdés maradt: nálunk mikor lesz ilyen? Mert biztos, hogy a mi tűzoltó fiaink sem maradnának szégyenben az ausztrálokkal szemben :)

Hölgyeim, íme a galéria:

(Forrás: firefighterscalendar.com.au, Facebook, , mashable.com)

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Szexi ausztrál tűzoltók gazdikereső kutyákkal