Párkapcsolat erősítés egyszerűen! 4 lefekvés előtti szokás, ami megmenti a szerelmet

Birta Brigi

A párkapcsolat erősítés akkor is fontos, ha éppen minden hepi köztetek, de akkor még inkább, ha mélyponton vagytok. Az alábbi szokásokat érdemes beiktatni lefekvés előtt, mert egyszerűen teszik erősebbé a párkapcsolatodat!

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, amit tegyél fel a pasidnak, ha igazán szereted őt!

Mindannyian tudjuk, milyen érzés a szerelembe esés. Minden a másikról szól, folyton vele lennél, és semmi sem ronthatja el a kedvedet. De aztán eltűnik a kezdeti rózsaszín köd, és előtérbe kerülnek a mindennapi problémák. Munkába mentek, majd haza, és úgy telnek el hónapok, hogy csak éltek egymás mellett. Azért, hogy a kötődés, intimitás, bizalom és szenvedély megmaradjon, folyamatosan dolgozni kell, a párkapcsolat erősítés gyakorlása elengedhetetlen.

Párkapcsolat erősítés lefekvés előtt

Ezeket a szokásokat iktasd be minden egyes este, és gyorsan meglátod, hogy javulni fog a szerelmi életed:

  • Egyszerre menjetek ágyba

Alig vagytok együtt a nap folyamán, ezért időzítsetek minden egyes ágyba bújást úgy, hogy egyszerre történjen meg mindkettőtöknél. Akkor is, ha a pasid tovább van fent, vagy te szeretsz még olvasgatni. Egyszerre menjetek az ágyba, ez nagyon fontos!

  • Kapcsoljátok ki a telefonjaitokat

Nincs is rosszabb annál, amikor a mobilod pittyegése töri meg a csendet egy romantikus összebújás alatt. Szóval mindenképpen tegyétek el a telefonjaitokat, és némítsátok le, vagy kapcsoljátok ki!

Olvasd el ezt is!
Megint egyedül töltöm a szombat estét. Hogy miért? A férjem orvos
  • Érintésekre fel!

Amikor bebújtok az ágyba, fogjátok meg egymás kezét, vagy szimplán érintsétek meg valahol a másikat. Még jobb, ha érzéki masszázzsal zárjátok a napot, és természetesen, ha párkapcsolat erősítés, akkor a szex a legjobb lefekvés előtti szokás!

  • Jóéjt puszi

Fizikálisan és érzelmileg is fokozza az intimitást, ha lefekvéskor egy jóéjt puszival búcsúztok el egymástól, és zárjátok a napot. A párkapcsolat erősítés egyik legfontosabb eszköze a csók és a puszi. Használjátok ki!

Olvasd el ezt is!
8 dolog - ezért jó futó párt választanod
Olvasd el ezt is!
Azok a legboldogabb párok, akik sokat vártak a szexszel?