Azok a legboldogabb párok, akik sokat vártak a szexszel?

Birta Brigi

Nehéz meghatározni, hogy mi teszi igazán boldoggá az embereket és a párokat, ezért az egyik társkereső oldal megpróbálta kideríteni!

Többek között rájöttek arra, hogy a kiegyensúlyozott párok gyakran járnak el, és nem igazán nézegetik egymás Facebookját. Viszont, ami még meglepőbb, hogy az eredmény szerint azok elégedettek leginkább a a párkapcsolatukkal, akik a legtovább húzták a szeretkezést! Azok, akik az ötödik randiig vártak, 35%-kal boldogabbnak vallották magukat, mint azok, akik már első este egymásnak estek. De, ami a legmeglepőbb, hogy azok vitték a prímet, akik egészen az eljegyzésig vártak!

Olvasd el ezt is!
4 dolog, amit a boldog párok másképp csinálnak

Az biztos, hogy azok, akik az eljegyzésig vagy az esküvőig várnak erős morális vagy vallási okokból teszik ezt, amiben általában mindketten megegyeznek, de természetesen nem vagyunk egyformák.

Olvasd el ezt is!
7 jel, hogy egy érett és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz

Viszont megvan az előnye annak, ha vártok pár hetet az első szeretkezéssel, hiszen kialakul egy olyan kötődés, ami nem csak a szexualitásból fakad, így a későbbiekben is nem csak ezen alapul majd a kapcsolat.

Az is kiderült, hogy attól még, hogy sokáig vártak, később akár naponta is egymásnak este ezek a szerelmes párok!