4 alternatíva olyan menyasszonyoknak, akik nem szeretnének magas sarkút viselni a Nagy Napon

Europress
Joy.hu

Ha te is inkább a kényelmet részesítenéd előnyben az esküvőd napján a folytonos egyensúlyozás helyett, akkor ez a cikk neked szól!

Nem minden menyasszony szeretne óriási sarkakon tipegni az oltár felé, és ez így is van rendjén. Akik számára fontosabb a kényelem és akik tutira egész este szeretnék bírni a táncoltatást, íme 4 szuper alternatíva!

1. Kerek orrú balerina

Egy csillogó darabbal megvan az ünnepi hangulat, mégsem kell fájlalnod a lábadat már az első pár óra után.

2. Kövekkel díszített szandál

A lapos és magas sarkú szandál díszítése ebben az esetben nem nagyon különbözik: mindkettő lehet különleges és feltűnő. Néhány fénylő kövecske, valamilyen gyönyörű pasztell árnyalat, vagy akár a klasszikus fehér szín, és máris megvan a nyári esküvő csodás kiegészítője!

3. Tornacipő, sportcipő

De persze csakis csillámos vagy metál/arany fényű változatban! Ez a selyemszalagos, fűzős darab annyira egyedi, hogy egész biztosan mindenki a csodájára fog járni a vendégderegből, ha egy ilyenben sétálsz az oltárhoz! Ráadásul plusz pont, hogy a fotókon is nagyon jól fog mutatni!

4. Hegyes orrú balerina

Egy fokkal elegánsabb, mint a kerek orrú társa, ezért tökéletes lehet a menyasszonyi ruhádhoz. Azt javasoljuk, hogy bátran kísérletezz a színek terén: itt is jöhet a csillogás, de egy élénk piros, lila vagy zöld darab is jól mutathat a hófehér rucihoz - olyan színt is választhatsz, amilyen a koszorúslányaid ruhája!

Te mindenképpen magas sarkúban akarsz majd oltár elé vonulni?


<p>Ha nem, reméljük valamelyik ötlet elnyerte a tetszésed a fentiek közül! </p>

Olvasd el ezt is!
4 ajándékötlet, amit a leendő férjednek adhatsz az esküvő napján