9 baki, amit még a lakberendezés mániások is elkövetnek

Zubor Rozi - IgenAnya

Még a legjobbakkal is előfordulhat, hogy kisebb, nagyobb hibákat követnek el otthonuk berendezésekor. Például ezeket. De mi most felhívjuk rá a figyelmet, hogy te biztosan ne járj így, ne kövesd el őket!

11 tárgy, amit minden Trónok harca rajongó szeretne az otthonába

1. Megfeledkeznek a megfelelő világításról

A legszebb szobát is elronthat egy rossz helyre tett lámpa, egy csúnya búra, de ugyanúgy rossz lehet a túl sok világítás, mint a túl kevés. Kérd profik segítségét!

2. Rossz helyre teszik a képeket a falon

A legtöbben túl magasra, és túl sok falra rakják a képeket. Ha több képet szeretnél kirakni, a középső szemmagasságban legyen. Ahelyett pedig, hogy az összes falra raksz 2-3 képet, inkább válassz ki egy falat, és oda rakd ki az összeset.

23 elképesztő megoldás, hogyan hasznosítsd újra otthonodban régi autógumidat!

3. Túl sok díszpárna van

Semmi gond a sok díszpárnával, de a töménytelenül sokkal már igen. Annyi párna kell például a kanapéra, hogy azért le lehessen tőlük ülni.

4. Vakon követik a trendeket

Figyelembe se véve azt, hogy az adott divat, trend, illik-e a saját otthonukba. Ha trendi, akkor már be kell szerezni és ki kell tenni a lakásba. Helytelen!

Kis hálószobák, nagy ötletek – 22 inspiráló tipp!

5. Túlzásba esnek a mintákkal

Nem kell se túl sok rajz, se túl sok minta, geometrikus forma se, semmi. Egy-két falra nem árthat, de a túl sok minta, a túl sok szín rontja az összképet.

6. Megtartanak olyan tárgyakat is, amikre már nincs szükség

Nem kell halmozni olyan dolgokat, amikre se szükség nincs már, és valójában már nem is kedveled őket. Évente tarts egy alapos szelektálást és dobáld ki azt, ami már nem kell, és felesleges.

2 milliárd forintért ezt a luxuslakást vette Ashley Olsen!

7. A falra tolnak minden bútort

Helytakarékossági szempontból, különösen kis lakásba mindenki ezt teszi. Pedig felesleges, és sokkal rosszabbul, kisebbnek is tűnik tőle a helyiség.

8. Nem törődnek a praktikummal

Bútorvásárláskor persze, fontos a külső is. De talán egy kanapé, fotel, vagy ágy esetében is sokkal fontosabb, hogy praktikus legyen, mint szép. Nem!?

9. Megfeledkeznek a növényekről

Pedig szobanövények, virágok nélkül nincs lakás. Se trendi, se divatos, semmilyen. Legyen a te otthonodban is minél több és minél színesebb belőlük!

DUKAI REGINA LAKÁSA – ÍME REGI GYÖNYÖRŰ, CSAJOS, HÓFEHÉR OTTHONA!