Para van vihar után a lakásban? A legfontosabb lépések kisokosa!

Mojzes Nóra, VOUS.hu

A biztosítók felmérései alapján a legtöbb káreseményért, ami egy épületet érinthet, igen nagy arányban az időjárás a felelős. Holott - szerencsénkre - mi még csak nem is olyan helyen élünk, ahol tornádók, nagyobb méretű özönvizek, árvizek, és ki tudja még mennyi időjárási tényező pusztíthat. Ahhoz azonban, hogy kár keletkezzen az otthonunkban, elég egy rossz vezeték, egy kisebb vihar vagy egy bedugva felejtett vasaló is.

Hogy mit tehettek azért, hogy ezeket a veszélyeket minél inkább elhárítsátok, illetve mi a teendő, ha már beütött a kár, most igyekszünk megválaszolni nektek!
Nagymamám például ha látta, hogy közeleg a vihar, kihúzott minden elektronikai eszközt a konnektorból, és becsukta az ajtókat, ablakokat. Mi akkor - gyerekként - ezt felesleges hűhónak éreztük, pedig ez az egyik legfontosabb dolog, amivel elkerülhetjük, hogy "beüssön a ménkű".


Hogy mit tehettek még? A listát ide kattintva olvashatjátok el!


<p>A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!</p>

Mojzes Nóra, a VOUS.hu szerzője:

Évek óta dolgozom szerkesztőként, stylistként és lakberendezőként. Emellett barátnőimmel megalapítottuk Foodography-t. Kis csapatunk gasztrofotózzással stylingolással, és tanácsadással is foglalkozik. Néha tanítok, de legtöbbször tanulok. Imádom új dolgokban kipróbálni magam. Ha pedig időm engedi festek, énekelek, biciklizem és főzőműsorokat bámulok.