Itt egy szexi outfit ötlet nyárra, amit már most imádunk!

wethepeoplestyle.com
Ujvári Viki

A nyári időszak nem a legkedvezőbb a rétegek szempontjából, de még ilyenkor is vannak kiskapuk!

Joggal merülhet fel benned a kérdés: ki akarja a legnagyobb melegben is plusz textilekkel teleaggatni magát?! Érthető, szinte senki, de mi lenne ha azt mondanánk van egy remek kiskapu? Szuper lenne, nem?

Olvasd el ezt is!
3 darab a hűvösebb hónapokból, ami nyáron is jól mutathat

Adott ez a short kérdés, ami sokak számára egy érzékeny téma. "Nem úgy nézek ki benne ahogy szeretném", "nagy benne a fenekem", "ebben vastag a combom", "a narancsbőrt még nem sikerült eltüntetni teljesen" és a többi, és a többi. Teljesen érthető mindennemű aggodalmatok, tudjuk milyen ez, hiszen mi is nők vagyunk! Viszont úgy gondoljuk, hogy nem feltétlen kell a vágyott alak eléréséig nemet mondani a rövidebb változatoknak. Egy kimonó, esetleg valamiféle lepel, hűvösebb idő esetén pedig egy hosszított ing, vagy éppen kardigán is megfelel a célnak.

Nincs más dolgod, csak húzz a shortos összeállításodhoz egy ilyen hosszított darabot, ami szabad fordításban annyit jelent csak, hogy "rongy", és kapd hozzá fel kedvenc cipődet, vagy ha jól bírod akkor válassz mellé egy magas talpú-, vagy sarkú darabot. Ez a pár centi pluszban segíti az optikai tuningot, míg egy ilyen szexi lepel pedig sejtelmessé teszi az összképet. Szoknyás vagy inkább? Nem gond, azzal is abszolút működik!

Alkati kérdések ide vagy oda, szerintünk mindenképpen próbáld ki!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Itt egy szexi outfit ötlet nyárra, amit már most imádunk!

Ugye hogy nincs benne semmi nagy ördöngösség? Leteszteled majd te is?

Olvasd el ezt is!
Na, most leggings, vagy jeggings? Ez itt a nagy kérdés!