5 dolog, amit tudnod kell, ha Bak férfit szeretsz

Joy.hu

Annyira komolyan gondolja, hogy az ásó-kapa-nagyharang sem elég neki…

1. Tartós kapcsolatot keres

Mielőtt szorosabbra fűzné veled a viszonyt, igyekszik minden szempontból meggyőződni róla, hogy ideális jelölt vagy. Valószínűleg „tesztelni” fog családi és baráti körben, illetve különböző élethelyzetekben, hogy meg tudjon bízni benned.

2. Kitart melletted

A „jóban-rosszban” számára annyira valóságos, hogy még a legszélsőségesebb helyzetekben is számíthatsz rá – örömmel támogat akkor is, amikor más lány azt mondaná: „nem akarom, hogy a pasim így lásson”.

3. Makacs

A kitartás makacssággal is jár. Pont ennek köszönhető, hogy sok Bak férfi csak negyvenes fejjel vág neki a családalapításnak. Egy fikarcnyit sem engednek az elvárásaikból, amivel hajlamosak megőrjíteni a nőket.

4. Katonás

Rendkívül kötelességtudó, s nem ijed meg a kemény munkától. Büszke lehetsz rá ezért, ugyanakkor nem árt egy kicsit vigyáznod rá, hiszen ő magára nem nagyon tud.

5. Türelem kell hozzá

Ha olyan típusú nő vagy, akinél az önmegvalósítás és a karrier első helyen szerepel, meglehet, hogy kompromisszumokat kell kötnöd mellette. A határaidat fogják feszegetni a mindennapi helyzetek, amihez nem árt némi türelem.


De megéri, ugye?

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit tudnod kell, ha Nyilas férfit szeretsz