Az álom munkahelyeden dolgozol?

Promóció

Töltsd ki tesztünket, és nyerj egy páros mozijegyet!

Te is azok közé tartozol, akik nemcsak túlélni, hanem megélni akarják az életüket? Ez a hozzáállás minden területen a mottód lehet – a magánéletben és a munkában egyaránt. De vajon mi kell ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a munkahelyeden? A Groupama Biztosító kutatása alapján sokak szerint fontos szempont a magas fizetés (a megkérdezettek 59%-a gondolja így), ám ennél mégis többre vágyunk. Az ideális állásnál döntő fontosságú a jó légkör, azaz hogy kedveld a munkatársaidat, szívvel-lélekkel tudd végezni a feladatod – legyen kreatív, érdekes és emberközpontú. Az sem mellékes, hogy mennyit kell ingázni az otthonod és a munkahelyed között, hiszen minél kevesebbet utazol, annál több időd jut másra, például a kikapcsolódásra.

Tudjuk, mire vágyunk, de meglepő módon nem ugyanezek a szempontok vezérelnek minket, amikor a gyakorlatban munkát választunk. Az emberek több mint felének a legfontosabb igénye a biztonság, vagyis, hogy legyünk bejelentve, ezt követi a munkahely közelsége, majd a jó közösség. A kutatásban résztvevők csupán ötödénél szerepelt elvárásként a magas jövedelem, és az eredmények alapján a karrierlehetőség is kevésbé számít a valós választásunkban. Érdekes tény viszont, hogy fontosnak tartjuk, hogy büszkék lehessünk a munkahelyünkre, hiszen a munkáltató vállalat hírnevét kétszer fontosabbnak véljük a valós választások során, mint amikor ideális munkahelyként gondolunk rá.

Az, hogy a fontossági sorrend eltér az ideális és a tényleges munkahelynél, azt mutathatja, hogy sajnos gyakran megalkuszunk, és az álmaink követése helyett inkább kompromisszumot kötünk. De nem feltétlenül kell ennek így lennie! Ez egyrészt rajtad múlik, másrészt a vállalaton, ahol dolgozol. A Groupama Biztosító szerint sokat tehetnek azért a munkáltatók, hogy az alkalmazottaik úgy érezzék, a munkahelyük a lehető legközelebb áll az igényeikhez. Miért érnéd be kevesebbel?

Szeretnéd megtudni, hogy a Te állásod tökéletes-e? Válaszolj az alábbi kérdésekre, és kiderül, hogy álmaid munkahelyén dolgozol-e?

A kérdőívet kitöltők között 5 db két személyre szóló mozijegyet sorsolunk ki, melyet három hónapon belül beválthatsz az ország bármelyik Cinema City mozijának filmvetítésére.

.
Töltsd ki a tesztet, tudd meg, vajon álom munkahelyen dolgozol -e, és nyerd meg a páros mozibelépőt!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT! A NYERTESEKET HAMAROSAN EMAIL-BEN ÉRTESÍTJÜK!

JÁTÉKSZABÁLY