5 praktikus dolog kezdő háziasszonyoknak

Joy.hu

Ezeknek jó hasznát veszed majd, ráadásul a Joy-kuponokkal a hétvégén hatalmas kedvezményekkel vásárolhatsz!

1. Étkészlet

Talán nem is gondolnád, milyen otthonos érzetet teremt az első saját étkészlet! Ez a stílusos szett 20%-kal olcsóbban kerülhet a konyhádba a Kika Deco-ból a JOY Napokon.


2. Robotgép

Jól jársz, ha olyat veszel, ami daráló is egyben. Ez a darab például kis helyet foglal, így a legapróbb konyhában is elfér. A Media Marktban most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd.


3. Süti kiszúró

A legegyszerűbb sütemények is kész műalkotásnak tűnnek, ha szép formára készíted őket. A Butlers-ben 20%-kal kevesebbet kell fizetned értük, ha ezen a hétvégén csapsz le rájuk!


4. Kávéfőző

Ugye, milyen jó egy finom kávéval kezdeni a napot? Ezt a stílusos fajtát is 20%-kal olcsóbban veheted meg a Media Marktban a JOY Napok alkalmával.


5. Szőnyegápoló készlet

A szőnyegek tisztán tartása nem kis feladat, hiszen porszívózás után néhány perccel úgy tűnhet, hogy megint lenne mit alakítani rajta. A HeavenRugs-nál most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a készlet, ami megmenti a helyzetet.


Ezekkel hamar házitündér leszel!

Olvasd el ezt is!
5 szuper kiegészítő piknikezéshez

Ne feledd, az itt bemutatott boltokon kívül még rengeteg helyen válthatod be a kedvezményre jogosító Joy-kuponjaid május 12-13-14-én!