5 szuper kiegészítő piknikezéshez

Europress
Joy.hu

Itt a jó idő, érdemes szabadtéri programokat szervezni! Lepd meg a pasidat egy kellemes piknikkel, melyhez a legfontosabb kellékeket kedvezményesen szerezheted be Joy-kuponnal!

1. Piknikkosár
Minden fontos eszköz benne van, ráadásul nagyon jól is néz ki! A Butler's üzletekben szerezheted be, ahol Joy-kuponnal 5000 Ft-os vásárlásod után 20% kedvezményre jogosító ajándékutalványt kapsz.

2. Hűtőtáska
Ez még strandoláshoz is jól jöhet. A Tchibo üzletekben vagy webshopban tudod beszerezni, ahol 20% kedvezményt kapsz Joy-kuponnal, ha 3 terméket vásárolsz.

3. Takaró
Hogy legyen mire leherevednetek. Ezt is a Tchibónál tudod beszerezni, Joy-kuponnal jár a 20%-os kedvezmény 3 termék vásárlása esetén.

4. JBL vezeték nélküli hangszóró
Hallgassátok a kedvenc számaitokat ezen, aztán hangolódjatok egymásra. Az iCentre-ben tudod beszerezni, Joy-kuponnal 20%-kal kedvezőbb áron.

5. Pezsgő
Ennél romantikusabb ital nincs, pár szem epret is csomgaolj mellé! A Tesco üzletekben 20%-kal olcsóbban szerezheted be Joy-Kuponnal.

Kedvet kaptál a piknikezéshez?

Ne feledd, az itt bemutatott boltokon kívül még rengeteg helyen válthatod be a kedvezményre jogosító Joy-kuponjaid május 12-14. között!