Ezt árulja el a születési hónapod a személyiségedről

Joy.hu

Meglepődsz majd, mennyire telitalálat.

Január

Kiváló a munkamorálod, és nem félsz hallatni a hangod. Makacs vagy, rosszul tűröd, ha valaki meg akarja mondani, mit csinálj. Jó vezető válhat belőled.

Február

Kreatív vagy, imádsz utazni és új dolgokkal foglalkozni. Odavagy a pezsgő vitákért, miközben ki nem állhatod a sekélyes beszélgetéseket. Szabad léleknek születtél.

Március

Kreativitásod és képzelőerőd szuper önismerettel párosul. Nagy az igényed az egyedüllétre, illetve a művészi önkifejezésre. A zajos helyeket és a tömeget nem neked találták ki.

Április

Ha tehetnéd, folyton a reflektorfényben sütkéreznél. Folyton azt keresed, amitől pezseg a véred. Előbb cselekszel, és csak utána gondolkodsz rajta – vagy még akkor sem.

Május

Ma még ezt akarod, holnap pedig már azt. Még szerencse, hogy mindig jól ki tudod fejezni magad. Aktív társasági életet élsz, valahogy nem a te stílusod az egyedüllét.

Június

Érzékeny és melegszívű teremtés vagy, aki hajlamos mások érdekét a sajátja elé helyezni. Félénk és halkszavú lehetsz, ez azonban nem akadályoz meg benne, hogy valamilyen kreatív formában mégis a világ elé tárd a gondolataidat.

Július

Sokban hasonlítasz a júniusiakra, viszont kívülről lényegesebben határozottabbnak tűnsz. Keveseknek hagyod látni azt, amit mélyen őrzöl. A fájdalmaidat pláne megtartod magadnak.

Augusztus

Vezetőnek születtél, ezzel együtt a szíved is óriási. Ez talán érdekes ellentétben áll azzal, hogy elemzésre hajlamos, kritikus alkat vagy, ám ezeket kifogástalanul össze tudod egyeztetni.

Szeptember

Hatalmas elvárásokkal közelítesz mások felé, s emiatt rengeteg csalódás ér. Makacs és haragtartó vagy, ráadásul maximalista. De ott a kreatív, érzékeny és segítőkész éned is!

Október

Mindenhol a stabilitást, az állandóságot és a harmóniát keresed. Kerülöd a konfliktust, ha lehet. Mozgalmas társasági életet élsz, tűzbe tennéd a kezed a barátaidért.

November

Titokzatos vagy, kevesen ismerik a valódi énedet. Szereted a saját utadat járni, szinte semmitől sem félsz. Szenvedélyesen teszed, amit tenned kell, és nem vagy rest vállalni a következményeket.

December

Kalandvágyó és nagylelkű ember vagy, akit azért néha legyőz a saját büszkesége. Képtelen vagy pihenni, mindig pörögsz valamit. Szabad szellemű, szórakoztató társaságnak bizonyulsz.


Ugye, nálad is bejöttek a mondatok?

Olvasd el ezt is!
Ilyen vagy 1 mondatban a csillagjegyed szerint