Minden, ami egy emlékezetes nyárváró piknikhez kell

Cséfalvy Fanni, VOUS.hu

Ha végre elvonulnak az esőfelhők, végre leporolhatom a piknikkosarat, és elkezdhetem tervezni az én igazi nyárváró piknikemet.

A ruhám legyen sikkes és kényelmes, a hajamat hullámosra sütöm, hogy még hatásosabb legyen, amikor belekap a tavaszi szél. A sminkem természetes, és üde. Meghívót készítek, amolyan hagyományos módon. Elhívom a barátaimat, vagy titkos üzenetet küldök valakinek, akitől igazán megdobban a szívem.Minden részletre figyelek... Készítettem egy rajzot, rajta mindennel, ami egy emlékezetes piknikhez kell.

Ide kattintva megnézhetitek!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Cséfalvy Fanni, a VOUS.hu szerzője

Divatillusztrátorként nagyon fontosnak tartom, hogy a rajzaim által érzéseket, hangulatokat közvetítsek. A VOUS hétről hétre örömteli kihívások elé állít, és lehetőséget ad, hogy újabb és újabb témákat dolgozzak fel a legkülönfélébb rajzi eszközökkel. A legtöbb ihletet a környezetemből, a divatból, és a képzőművészetből merítek. Rajzaimban a női szépséget, a nők sokféleségét jelenítem meg. Divattervezőként végeztem a MOME-n, a mindennapokban tervezőként és illusztrátorként dolgozom. Munkáimat a Facebook-oldalamon is megtaláljátok.