Vadat, halat, s mi jó falat – Irány a Gourmet fesztivál!

Joy.hu

Május 12–15. között ismét az ínyencségek kerülnek főszerepbe a Millenáris Parkban! Íme néhány kiváló program, ami miatt nem érdemes lemaradni az idei Gourmet fesztiválról!

Idén a vadak és a halak kerülnek fókuszba az eseményen, amelyen a hazai gasztro világ apraja nagyja képviseli magát. Mindemellett a szervezők szuper programokkal is készülnek!

Május 13-án Kárai Dávid, alias Ízhuszár édes finomságokat készít a gasztro színpadon. Szatmári Feri, azaz Főzelékes Feri workshopján pedig kiderül, hogy hogyan lehet az unalmas főzelékből mennyei fogást varázsolni.

Május 14-én Szabadfi Szabolcs a Panificio il Basilico tulajdonosa és aranykezű pékmestere szintén egy workshop keretein belül mutatja be, hogy hogyan lehet adalékanyagok nélkül dagasztani, tölteni és persze sütni otthon.

Május 15-én az esemény zárásaként Gianni Annoni a rizottók és a tésztakészítés világába kalauzol el mindenkit, aki részt vesz a workshopon. A gasztro színpadon pedig a Food Network sztárséfje, Ching He Huang mutatja be kedvenc receptjeit.

Ínyencek találkozója, azaz Gourmet Fesztivál


Felkeltettük az ízlelőbimbóid érdeklődését?

Addig is íme egy kis ízelítő, milyen szemet és szájat gyönyörködtető finomságokra lehet számítani!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Vadat, halat, s mi jó falat – Irány a Gourmet fesztivál!